Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.970
- 5.554
- 1.983
40 milyon felan bonservis veriyorlarsa sulanabilirler.Bu arada Benzama mutsuzmus. Insallah onu gonderip Icardi'ye sulanmazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 milyon felan bonservis veriyorlarsa sulanabilirler.Bu arada Benzama mutsuzmus. Insallah onu gonderip Icardi'ye sulanmazlar
ikisi de çok çok gereksiz.Bizimkiler felix için uğraşıyor Talisca felan hikaye oyalama.

Sene sonu belki ama simdi asla40 milyon felan bonservis veriyorlarsa sulanabilirler.
Samsunspor yaklaşıyor gibi görünmekte.Midstjö’yü de içeriye kiralayalım aynen beleşe bir de.

Gereksiz olduğunu bende düşünüyorum da felix tamamen fırsat transferi olarak alınır zaniolo gibi.ikisi de çok çok gereksiz.
bizim orta sahaya takımı dengeleyici birini alıp transferi kapatmamız lazım. mümkünse bir de torreiraya yedek. (Nelssonun kaldığını düşünerek yazdım)
biz geçtik o aşamaları ya. gitse bize gelmeden giderdi arabiclere.Bu arada Benzama mutsuzmus. Insallah onu gonderip Icardi'ye sulanmazlar
7 tanesi gitti zatenButun sacma fikirlerden bu sene 55 mac oynayacagiz denilerek siyrilmaya calisiliyor![]()
40 milyona icardinin en formsuz halini alabilirler.40 milyon felan bonservis veriyorlarsa sulanabilirler.
Iyi de bu sefer senelik 50 60 milyonlar gorebilirbiz geçtik o aşamaları ya. gitse bize gelmeden giderdi arabiclere.
zannetmiyorum ya oyuncu mu kalmamış. ciddi bonservis alırız aklını çelerlerse.Iyi de bu sefer senelik 50 60 milyonlar gorebilir
Nerde yazmisfener Amrabata teklif yapmış. - Samiyen
Onlarin takimi zaten diger 3 takima gore zayif gibi. Benzama giderse 100 milyon maas bosluklari olacak.zannetmiyorum ya oyuncu mu kalmamış. ciddi bonservis alırız aklını çelerlerse.