- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
Salih veya Emirhan'dan bir tanesi alınacak olsa hangisini tercih ederdin?Emirhan muhakkak alınmalı yav. Orta sahadaki eksik yerli tipimiz bu çocuk.
Nokta atışı bir hamle olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salih veya Emirhan'dan bir tanesi alınacak olsa hangisini tercih ederdin?Emirhan muhakkak alınmalı yav. Orta sahadaki eksik yerli tipimiz bu çocuk.
Nokta atışı bir hamle olur.
Takimi agustosun 26sindan sonra bu kadar degistirmek salaklik kimse kusura bakmayacak
Nelsson kalmali ve sadece 8 numara gelmeli
Biktik su sonmus isimli topcu askinizdan
Hiç izledin mi ?
Sofyan Amrabat oyunun iki yönünü de oynayabilen mücadeleci mükemmel bi ortasahadır
SalihSalih veya Emirhan'dan bir tanesi alınacak olsa hangisini tercih ederdin?
MasadayizBence ihtiyacımız olan adam net olarak Höjberg.Güçlü,mücadeleci,ciğersiz,hücum yönü de ortalama bi adam Totenhamdan ayrılacağı konuşuluyo sonuna kadar zorlamak lazım.
Kesinlikle yetmez hiç sakatlık yaşamamış adamı getirsen bile sakatlanma riski var ve o saydığın adamlarla olmuyor dandik takımlara bile üstünlük sağlayamîyoruz,bu kadar yatırım yapmışken eksik parçayı tamamlamak şart yoksa bütün emek para ziyan olacak..Gelen oyuncu Verratti gibi belli yaşta ve sakatlanma potansiyeli yüksek bir oyuncu değilse o zaman ikinci orta sahaya da gerek yok. Berkan-Sergio-Demirbay ve tabi Kaan rotasyon için kalsınlar yeter. Başka da transfere gerek yok. Bir adet taş gibi 6 da oynayabilen 8 numara... Hadi işte ya... Tek eksik o...
Zirvaya son verelimerden timur komplexin heryerinden okunuyor, ağır kıskançlık ve düşmanlık sezinliyorum
adamı kıskanma hamseti bırak
amrabat Fener hikaye ya, fiorentina tarafından deadline day bekleniyor m. United’e 30 a falan saplanmak için.Amrabat için Fener uğraşıyor haberi doğruysa bizim uğraşmamız lazım. Dengeleyici isim bu olabilir. Maalesef ön alanın plansız kurgulanması yüzünden verratti doğru bir profil olmayacaktır.
+3 ile beraber kurulması gereken kadro
Muslera
Boey Nelsson Apo Kazım
Amrabat Torreira
Tete Kero Zaha
icardi
Fakat ismi geçenlerle kurulmak istenen kadro çok daha farklı.
Muslera
Boey Ramos Apo Angel
Torreira Verratti
Tete Talisca Zaha
icardi
kağıt üzerinde müthiş gibi görünebilir fakat müthiş yanlış bir kurgu olur.
Verratti ile ilgileniyorsak 3lüye dönmemiz +1 orta saha daha almamız lzm o dengeleyici olmalı.
Ronaldo'nun dun takimda istemedigi garanti. Dun kendisine asist yapan oyunculara bir sarilisi var gozlerime inanamadim. Bildigin cocuklar gibi yerlerde filan sarildi. Talisca da paso gol atiyorTalisca muhabbeti boşa bu arada Beşiktaş sırf zorlansın daha çok baskı yaşasın diye yapılan şeyler.
Para seven adamı da kolay kolay kopartmazsın futbol oynamak için yanıp tutuşacağını zannetmiyorum.
Ne olması bekleniyor anlamıyorum bonuslarla 10-12 alan adam kulübü yha biz seni istemiyoruz daha iyisini almalıyız hadi gir diyecek bu da hay hay neden olmasın diyip bonservisini alıp koşarak yarı parasına imza atacak.
Ayrılmak için minimum 3 yıllık maaşını isteyecektir 30 milyon Euro’yu verirler mi be düşünmek lazım. Şu saatten sonra da şurada bir hafta kalmışken iyi bir oyuncuyu öyle 20-30 milyon bonservise de alamazlar. Totalde en az Benzema kadar harcama yapmaları gerekir.
Sonra Arabistan’da 3-4 takım haricinde daha para harcamamış kulüpler var. Al-Nassr’dan fesih bedeli alır gider başka bir Arap kulübünden üzerinde baskı olmadan param yatmadı derdi olmadan 10 milyona başkasıyla devam eder.
Parayı futbol oynamaktan daha çok seviyor emin olun.
Talisca gelcek yedek oturacak, yada 2,8 verdiğin tete , plase 3.8 alan ziyech.
Bu adamlardan birisi 3. Tercih olacak çünkü 2,9 alan mertens var.
Şu an zaten mertens yedek 2 yükle maaşlı yedek oyuncu oluşturabileceğimizi sanmak hayalcilik.
Oliviera ve mertens bile topun ağzında eğer gelecek oyuncular olacaksa.
Mertensin yaşam stili freestyle ve çocuğunuzda bırakıp Arabistan’a falan gitmez futbolu bırakacak, e zaten çok zorlamaz idareli kullanırsan da Maximum verim alırsın.
37 yaşındaki adamı 3 günde bir deli gibi koşturuyoruz bir yerde düşmesi normal değil mi?
Belki Hagi gibi benim vücudum kaldırmıyor benden pes diyip futbolu 5 gün içinde bırakmazsa hiç bir yere gitmez.
Midtsjö yerine bir adam alırız. Nelsson belki gider. Sürpriz olursa da oliviera-dubois bunlardan birisi gider.
Gelecek oyunculardan daha çok yerlilere odaklanın. Türkiye’de yetişmiş oyuncu listesinde eksik kalmamak adına 1-2 yerli oyuncu gelecektir.
Yabancılar ise 2 tane olacaktır. Ben felix gibi bir fırsat çıkarsa 3. Transferin olacağını düşünüyorum. O da çok çok uçuk bir durum, hatta imkansıza yakın zaten.
abi imkan varsa fener girmişse bizde girelim.amrabat Fener hikaye ya, fiorentina tarafından deadline day bekleniyor m. United’e 30 a falan saplanmak için.
United de yine aynı gün kendine o paralara saplanması için bekliyor.