Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25-26 orta saha belli olur demişti camia'dan biri, balon çıktı.

bu "adam bekletme" konusu iki tarafı keskin bıçak durumu, pek hoşumada gitmiyor - doğru isim olduğunu düşünüyorsa teknik ekip yapıştırmak lazım. Herkesten iyisi hep vardır transferde(icardi hariç) . her zamanda daha iyisini zorlamak iyi değil bence

Gedson - bekle bekle bekle sonra aptalca bir yönetim tarvrı , bakın 3 sene oldu hala konuşuyoruz...
Rashica - bekle bekle bekle - hop başkası kondu
40 gündür bekleyen - "baba ben yok beklemek artık - ben yam yam - ben gider ham yapmaya"

Salih veya Emirhan'dan bir tanesi alınacak olsa hangisini tercih ederdin?
Emirhan, daha ofansif ve ayağında çok iyi top tutup dikine rakibi delerek gidebilen bir oyuncu “En iyi defans hücumdur “ mantalitesinden hareket ederek ofansif her zaman +1 kazandırır. Daha defansif yada dengeli (diyelim) oyunlar da olacaktır ancak onu farklı tercihlerle kapatabiliriz.
Para sorunu yoksa ikisini de alırdım ama para gibi bir problem olacağı için daha kolay alınabilecek bir oyuncu Emirhan.
Kiralık + opsiyonla her türlü alırsın.
Salih için o iş çok çok zor. Takımında oynama ihtimali en yüksek oyunculardan birisi.

Mevcut bizim takımda topu alıp dikine kaptırmadan gidebilecek yerli oyuncumuz yok. Yabancılar çıkınca yerli ile o eksiği dolduramayız oyuncu değişiklikleri de bizim için zulüm olur. Ülke içi yetişmiş oyuncu kontenjanından +1 oyuncu ekleyebilmek +sını da düşünmek gerek.

İyi günler arkadaşlar ..İlk benden duyun istedim önümuzdeki hafta orta sahamız netlesecektir ..

Ortasaha transferimiz transferin son günü paperwork sebebiyle iptal olacak gibi bir gün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt