Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dominguez de aradığımız adam değil.Orta sahada bariz fiziksel eksikliğimiz var alacağımız adam Veratti gibi bi sihirbaz olmadığı sürece Höjberg,De Paul,Goretzka tarzı kaliteli,fizikli box to boxa ihtiyacımız var.

Hafta sonu boş mu geçecek şimdi?

8 için dominguez ve ndombeleti akıp önümüze baksak olur aslında alternatifimiz bol olur en azından

Salı gece yarısından önce gelişme falan olmaz. Molde'yi 2-3 farkla yenebilseydik orta saha bence netleşmiş olurdu. Şimdi dile getirilmese de Avrupa Ligi ihtimalini ve buna göre gelebilecek topçuları düşünüyorlar.

Verratti, Arap kulübü alamıyor ama biz alacağız hangi parayla acaba merak ettim

Son 10 yılın en keyif alamadigim transfer nöbeti galiba bu sene. Hic yerli kaynaktan güvenilir haber cikmiyor

Bundan sonraki tüm transfer dönemlerinde stratejimiz bu olacak galiba

Çok dalga geçmeme rağmen (çok para atılmasını istiyorlardı çünkü) Halukların yayınına bakıyorum genelde - en azından bir şey diyorlarsa arkası bomboş olmuyor gibi

verratti - torreria
tete - ziyech - zaha
icardi​

Bence Gravenberch olacak gibi. Anladigim Bayern kendisini bonservisli satmak istemiyor.

umarım os yi bons ile alırız yoksa parayı gidip talisca gibi bir ahraz a gömeceğiz

Salı gününden sonra 3-4 gün inanılmaz haraketli olacak benim anladığım.Piyasaya oltayı attık bakalım kim düşecek şansımıza

1693040575837.webp

okan-emre-suat

bu adam kira + şartlı satın alma + bir dahaki satışta ×% psgye verecez diyor. güvenilir mi bilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt