Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 gündür bize gelmek için can atan ve bekleyen mi

Arabistan'a gitmek isteyen ama işin sonunda zorla gönderilmemiş birini mi

🤔

Verrattinin %20sini bedavaya bize versinler 1 sene parlatıp araplara 100 milyona satalım.

Futbol takımının maaşını da sen ödeyecen herhalde, 45 milyon euroyu 😅
cidden benim dediğim mi şimdi muhasebe kısmına geçirtti herkesi? kaç gündür maaşları 6-7m olan insanlar çıkıyor her yerde.
Bahsettiğim olay elimizde mevcut bir bütçe var umarım bunu os bonservisi ile almak için kullanırız yoksa talisca gibi absürt bir transfere gömeceğiz bu parayı.

Böyle biley yapsan ne zevke gelir kamkim var ya ustad
Aylarca ayakları titreye titreye dolaşır
Vallahi sırf senin kamkin diye ses etmiyorum. Abudik gubudik konuşuyor.
Mevcut kadroyu kuran kişinin Erden olduğunu da bilerek yapıyor niye twitter para verilecek demeye başladı o sebepten herkes insanı sinir eden görüntüleme yüksek olan tweetler atıyor. Bu da öyle yapıyor sanırım ama önce mavi tık almalı.

F4aj4CMXwAEaShv

Torreria-salih özcan-gravenberch-dony van beek-kerem demirbay-fofona-berkan kutlu-sıraçhan nasli orta saha kurgusu cok iyi olur. Midstjo olivera ve mertens den cıkış yapılır. Zaniolo midstjo olivera mertens yunus dan gelecek para ile gravenberch fofona salih alinabilir. Dony van beek kiralanabilir.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelecek orta saha sezonu belirler. Hata luksumuz yok direkt gelip oynayacak adam lazim bize. Hazir degil cumlesini orta saha icin duymamamiz lazim.

cidden benim dediğim mi şimdi muhasebe kısmına geçirtti herkesi? kaç gündür maaşları 6-7m olan insanlar çıkıyor her yerde.
Bahsettiğim olay elimizde mevcut bir bütçe var umarım bunu os bonservisi ile almak için kullanırız yoksa talisca gibi absürt bir transfere gömeceğiz bu parayı.
Talisca'yi almayiz yav adam senelik 10 milyon alirken bizim butcenin 5'de birini ona verecek kadar salak olamayız demek istedim

Talisca'ui almayiz yav adam senelik 10 milyon alirken bizim butcenin 5'de birini ona verecek kadar salak olamayız demek istedim
ben elimizde ne varsa takıma uygun ortasahaya verelim geriye kalanı ile uğraşmayalım.
yok ramos u yok taliscası cidden mahalle yanarken saç tarama olayı

Verratti ayağı çok iyi top ayağına yapışıyor resmen, Torreria gibi de pire gibi. Verratti olmaz ama olursa şu zamana kadar gelmiş geçmiş en iyi en kaliteli oyuncu almış oluruz, erden abi bize neler hayal ettiriyorsun be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt