- 3 Haziran 2015
- 56.762
- 65.897
- 4.143
FERHAT TIIIIIIIIIIII
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım os yi bons ile alırız yoksa parayı gidip talisca gibi bir ahraz a gömeceğiz
CL den gelecek ve sponsor paralarınıHangi parayı ?
Futbol takımının toplam maaşını da sen ödeyecen herhalde, 45 milyon euroyuCL den gelecek ve sponsor paralarını
cidden benim dediğim mi şimdi muhasebe kısmına geçirtti herkesi? kaç gündür maaşları 6-7m olan insanlar çıkıyor her yerde.Futbol takımının maaşını da sen ödeyecen herhalde, 45 milyon euroyu![]()
Vallahi sırf senin kamkin diye ses etmiyorum. Abudik gubudik konuşuyor.Böyle biley yapsan ne zevke gelir kamkim var ya ustad
Aylarca ayakları titreye titreye dolaşır
Talisca'yi almayiz yav adam senelik 10 milyon alirken bizim butcenin 5'de birini ona verecek kadar salak olamayız demek istedimcidden benim dediğim mi şimdi muhasebe kısmına geçirtti herkesi? kaç gündür maaşları 6-7m olan insanlar çıkıyor her yerde.
Bahsettiğim olay elimizde mevcut bir bütçe var umarım bunu os bonservisi ile almak için kullanırız yoksa talisca gibi absürt bir transfere gömeceğiz bu parayı.
ben elimizde ne varsa takıma uygun ortasahaya verelim geriye kalanı ile uğraşmayalım.Talisca'ui almayiz yav adam senelik 10 milyon alirken bizim butcenin 5'de birini ona verecek kadar salak olamayız demek istedim
ya para olsa bile mantıksız, bu kadar geniş bir rotasyon olamaz, takımı oturtmak mümkün değilben elimizde ne varsa takıma uygun ortasahaya verelim geriye kalanı ile uğraşmayalım.
yok ramos u yok taliscası cidden mahalle yanarken saç tarama olayı