Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manu ffp yuzunden satmadan alamiyor diye bir dedikodu var dogrumu emin degilim liverpol varsa oraya zaten gider liverpol cekilirse kiralik zorunlu satinalma sansimiz olur acaip istedigim bir oyuncu umarim olur

Ön tarafa transfer yapilmasini dogru bulmuyorum ben. Oraya gelecek her oyuncu hocayı zora sokacak. ismi gecenlerin hicbiri yedek kalmayi sorun etmeyecek tipler degil.

2 orta saha, nelsson giderse stoperle kapatilmasi lazim. Bokunu cikarmaya gerek yok abi.

Transfer donemi basinda icardi haric 4 veya 5 transfer yapacaz deniliyordu.

Şu Tothenam’da oynayan Danimarkalı pehlivanı alsınlar. Kamp gördü hazırda adam tempolu, bayılacaksa ona para bayılsın.

Çok sakatlandığı dikkatimi çekiyordu da kondüsyon sorunu dikkatimi çekmiyordu, 30 maç üstüne çıktığı sezon sayılı yani 90 dk özelinde değerlendirirsek.

İdareli kullanılması gereken bir adam.

Biz onu alirsak, maliyeti bence baya yüksek olur ve maasi bence Icardi seviyesine yakin olur. Öyle adami idareli kullanmak, sence bizim durumumuzda mantikli olur mu? Yani hem yüksek maas vereceksin ve oyuncu 3 mactan 1 tanesi kaciracak ve diger maclarda sorun yasamasin diye 90 dakika oynatamayacaksin. Bana bu transfer fiyat performans oranina bakarsak hic mantikli gelmiyor.

IMG_5840.webp

Bu adam ciddi ciddi sigara bağımlısı sanırım yüzlerce sigara ile yakalanmış fotosu var nette

Ben ciddi ciddi soğudum bu adamdan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz onu alirsak, maliyeti bence baya yüksek olur ve maasi bence Icardi seviyesine yakin olur. Öyle adami idareli kullanmak, sence bizim durumumuzda mantikli olur mu? Yani hem yüksek maas vereceksin ve oyuncu 3 mactan 1 tanesi kaciracak ve diger maclarda sorun yasamasin diye 90 dakika oynatamayacaksin. Bana bu transfer fiyat performans oranina bakarsak hic mantikli gelmiyor.
Veratti mevcut kadrodaki en üst seviye oyuncumuzdan da daha world class bir oyuncu. Yıllarca Xavi ikamesi yapmaya çalıştı Barca ama vermedi PSG. Seviyeye lafım yok yani ama 90 dk çıkaramadığı iddiasını çok kişiden okudum, o yüzden idareli kullanmak gerek dedim.

Icardi modeli kiralama şartları oluşmadığı sürece almamız olası değil zaten, orada da senelik maliyeti 5-7 arası olur.

nasıl yedek, yerli sınırından falan mı

valla ayrılmak istiyorsa temel sebebi sene sonu euro olmasıdır, oynamak isteyecektir bu sene iyi de bakar kendisine herhalde.
Yok, sakatlanmasın diye 70’te çıkartalım; CL dönüşlerinde Sergio ile başlayalım falan. Gerçi bizim ligde tempo yapmasına da gerek yok; rölanti takılsa yeter.

İçinden geçer bizim ligin; Arap piyasası uçukken ne olursa olsun opsiyon koydurmak lazım. Yüksek olsa da al-sat yaparız belki. Bu arada Veratti olacak gibi geliyor bana, hayırlısı…

750 bin euro verelim geçen seneki gibi

Luis Enrique, Marco Verratti'yi kadroda düşünmüyor. Galatasaray, Verratti'nin net 12 milyon €'luk maaşının bir kısmını PSG'in ödemesi koşuluyla, oyuncuyu şartlı zorunlu satın alma maddesiyle birlikte kiralama teklifi yaptı.

(Calciomercato)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt