- 19 Mart 2014
- 29.495
- 30.936
- 2.718
Verratti Adıyaman tütünü içmiyorsa mesele yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alma ihtimalimiz yok ama Icardi şeklinde kiralama ihtimali oluşabilir Arabistan’a gitmezse.Verrattiyi alma ihtimalim varmıdır ki
InsallahKatarlı patron bize kiralar suudiler isterse de 50 den kapı açar.. örbek icardi..
Suudlar bonservisini soramadı bile ama bize olan iyiliği yaptı katarlılar
Zaten ligtv nin sahibiyle psg nin sahibi aynı
Muhtemelen veratti yi de icardi gibi koparmaya çalışıyoruz
çok güzel olurdu , tadından yenmezdi![]()
Galatasaray mit neuem Vorstoß bei Arsenals Thomas Partey
Süper Lig News - Türkischer Fußball - Beşiktaş - Galatasaray - Fenerbahçewww.ligablatt.de
Çok sakatlandığı dikkatimi çekiyordu da kondüsyon sorunu dikkatimi çekmiyordu, 30 maç üstüne çıktığı sezon sayılı yani 90 dk özelinde değerlendirirsek.
İdareli kullanılması gereken bir adam.
![]()
Galatasaray mit neuem Vorstoß bei Arsenals Thomas Partey
Süper Lig News - Türkischer Fußball - Beşiktaş - Galatasaray - Fenerbahçewww.ligablatt.de
sigara içmeyen topçu yok neredeyseEkli dosyayı görüntüle 216977
Bu adam ciddi ciddi sigara bağımlısı sanırım yüzlerce sigara ile yakalanmış fotosu var nette
Ben ciddi ciddi soğudum bu adamdan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 216977
Bu adam ciddi ciddi sigara bağımlısı sanırım yüzlerce sigara ile yakalanmış fotosu var nette
Ben ciddi ciddi soğudum bu adamdan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Veratti mevcut kadrodaki en üst seviye oyuncumuzdan da daha world class bir oyuncu. Yıllarca Xavi ikamesi yapmaya çalıştı Barca ama vermedi PSG. Seviyeye lafım yok yani ama 90 dk çıkaramadığı iddiasını çok kişiden okudum, o yüzden idareli kullanmak gerek dedim.Biz onu alirsak, maliyeti bence baya yüksek olur ve maasi bence Icardi seviyesine yakin olur. Öyle adami idareli kullanmak, sence bizim durumumuzda mantikli olur mu? Yani hem yüksek maas vereceksin ve oyuncu 3 mactan 1 tanesi kaciracak ve diger maclarda sorun yasamasin diye 90 dakika oynatamayacaksin. Bana bu transfer fiyat performans oranina bakarsak hic mantikli gelmiyor.
Veratti gelirse bir kısım taraftar kalbine dikkat etsin çünkü kendi ceza sahasında sürekli Çalım atan bir herif
Yok, sakatlanmasın diye 70’te çıkartalım; CL dönüşlerinde Sergio ile başlayalım falan. Gerçi bizim ligde tempo yapmasına da gerek yok; rölanti takılsa yeter.nasıl yedek, yerli sınırından falan mı
valla ayrılmak istiyorsa temel sebebi sene sonu euro olmasıdır, oynamak isteyecektir bu sene iyi de bakar kendisine herhalde.