Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya ne boyu arkadaş ya
torreirada hiç boy dezavantıjını hissettinizmi
öyle büyük oynadıki
sahanın en uzunundan ili kat daha heybetli duruyordu sahada

boş işler

bjk maçında okan hocanın bk yemesi affedersiniz o korner olayı
sırf o maça özel değişik birşey denedi
Ceza alanimizin civarindan atilan her sebest vurusta, her kornerde hissettik. Adam kayboluyo. Cok kolay itilip kakiliyo.

salı günü molde ile şu tarzda bi kapışmamız söz konusu olabilir

Ekli dosyalar

• 20230823_012749.gif
    20230823_012749.gif
    1,6 MB · Görüntüleme: 50
Bir aydir Wijnaldum diyoruz iste. Mata kontenjanindan faydalanacak isim kesinlikle o olacak.

Oyuncuyu isteyip istememe mevzusu değil benim derdim, ben de istemem ama bu ünlülerin dünyasında akla hayale gelmeyecek fanteziler oluyor, ben mevzu olduğu sırada da eşi diye biliyordum, sonrasında ayrılmamış olmalarındaki mevzunun para vs olmasına ihtimal vermiyorum sadece.

Kimbilir neyin kafasıyla ne yaşadılar.
Ses kayıtları var çıktı, sonra yüzü kanlı fotosu falanda çıkmıştı adamın sevgilisiydi o zaman ama dediğin gibi sado mazo falan bu zenginlerde fanteziler bitmiyor. Benim tahminim sarhoş hatta belki bu kafa yapıcı madde kullanıp bunları yaptı sonuçta 18-19 yaşındaydı o zaman kariyerini berbat etti çok yetenekli oyuncuydu. . Manchester ilk başta göndermeye niyetli değildi hatta takıma alacak haberleri çıktı, sonra kadın taraftarları ayaklandı derken sponsorlar ve tekrar kadro dışı bıraktılar ve göndereceğiz açıklaması yaptılar.

🔥🔥

✅ Al Ittihad, Sergio Ramos'u kadrosuna katmak üzere.

💶 Maaş: 15-20 milyon Euro
💶 İmza ücreti: 3 milyon Euro
📅 Sözleşme süresi: 2.5 yıl

👀 Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu, Suudi Arabistan ekibi hızlı bir şekilde bitirdi.

🗞️ Topskills Sports UK

Şöyle bir haber var
Çok güzel haber dogruysa. 👏👏👏👏👏👏

Dostum, kusura bakma yaşın tam yetmez; o takım başka bir şeydi. UCL grup son maçında Milan' ı devirdiğimizde, UEFA Cup finalinin adını Arsenal-GS koymuş; ilerleyen turlarda Galatasarayımıza ''Avrupanın en iyi hücum pres yapan takımı'' unvanını vermişti Avrupanın en önde gelen futbol otoriteleri...

Şimdiki kadro, görece daha klas oyunculardan oluşmakla birlikte, o zamanki takım bütünlüğünü sergilemekten son derece uzak. ''Makas'' iyice açıldı, malum...
Footballia diye bir site var. Lig maçları olmasa da Avrupa'daki çoğu maçımız mevcut. O dönemdeki Avrupa maçlarının çoğunu 90 dk indirip izledim. Sosyal medya hesaplarımızı birazcık takip ediyorsan 80'ler ve 70'lerdeki kadrolara bile hakim olduğumu bilmen lazım. Bana öyle üsten tavırla egolu cevap vermene gerek yok. Alttaki videolardaki kesitleri 90 dksını izlediğim maçlardan aldım örnek vermem gerekirse.

O dönemdeki maçlarımızda Leeds deplasmanı hariç duran toplarla ilgili defansif zaafiyeti görmedim pek. Yalnız kullandığımız korner ve duran toplar ortalarında hiç etkili değildik. Hagi'nin frikik golleri ve Capone'nin arka direkteki kişisel çabalarıyla iyi kotarmışız. Bülent duran toptan gol atma konusunda Nelsson'un bir benzeri hiç etkili olamıyor.

Geçen sezon duran top savunmasında boyumuza göre oldukça başarılıydık. Verratti gelirse de bunun çok değişeceğini sanmıyorum. Öte yandan bizim kullandığımız duran toplarda ciddi sıkıntı yaşamaya devam edeceğiz. Bunu çözmek için Nelsson yerine golcü bir stoper bulmak lazım ama o golcü stoperin defansının kötü olma ihtimali az değil. Chedjou gibi bir şey çıkabilir.

Ayrıca duran toplarla hücum pres yapmanın hiçbir alakası yok onu da söyleyeyim. Duran top bambaşka bir mevzu. Zeki Yavru'nun ortası, Mustafa Yumlu'nun kafasıyla golü bulabilirsin oyuncu kalitesiyle pek bir alakası yok. Avrupa futbolu ile aramızdaki makasın da duran toplarla pek bir ilişkisi yok keza

Profesyonel Futbolcumuz Yunus Akgün'ün 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Leicester City Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre konusunda Leicester City Football Club Limited, şirketimize 500.000 Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun şarta bağlı transfer bedeli 9.000.000 Euro'dur.
Ayrıca, Leicester City Football Club Limited‘e futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli karının %15'i şirketimize ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.​

40 gündür bekleyen wijnaldum muymuş rezalet yav kimseyi alamazsak onu mu alcaz sahaya çıkamaz o adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt