Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.117
- 39.912
- 2.953
Şuna dönmeyelim de.
Pazartesi ramos gelmezse, levent ustada yapilacak tarife belli. Keramettin admir acikladi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuna dönmeyelim de.
Morutan gibi bir anlaşma olsa ne güzel olur
Kaan'ı geçen sezon İstanbul maçında 15 dk sağ bek oynatmıştı. Ts maçında sağ bek bölgesinden Icardo'ya yaptığı asisti de hesap edersek olur mu acaba? Hücum olarak pek bir şey beklemem ama Balta ve Abidal tipi daha yerini koruyan bir bek performansı alabiliriz diye ümit ediyorum. Angelino'ya daha fazla serbestlik verir ayrıca.Olabilir valla ama keşke bir tane sağ bek yedeği alsaydık yerli, tsnin aldığı Mehmet Can bile olurdu
Bu salak sevilla avrupada kupa aldı diye hiç transfer yapmadı mi? Hala aynı leş kadroyla oynuyorlar 3. Mağlubiyetlerine dakikalar kaldi
Tayyibe de al bir tane seversinRamos bu formayı giyecek. Çocuklarıma eşime kendime forma alacağım.
Ramos bu formayı giyecek. Çocuklarıma eşime kendime forma alacağım.
Zaha, İcardi, Ziyech, Bakambu, Kerem 30 yaş ve üstüler. Hangisi yanlış transfer? Bana göre bir tek Kerem D. denilebilir lakin oraya benzer maliyetlere Türk statüsünde oynayabilecek bir isim kim olmalıydı? Benim aklıma bir isim gelmiyor.neyse ki tete fırsatı çıkmış da 30 yaş altında 1 oyuncu alabilmiş transfer komitemiz
Gelmezse kolpaya devam
Zaha, İcardi, Ziyech, Bakambu, Kerem 30 yaş ve üstüler. Hangisi yanlış transfer? Bana göre bir tek Kerem D. denilebilir lakin oraya benzer maliyetlere Türk statüsünde oynayabilecek bir isim kim olmalıydı? Benim aklıma bir isim gelmiyor.