Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben halen Amrabat'ın bize ihtimali olduğunu düşünüyorum süre azalıyor kimseye transfer olmazsa 2 Eylül de çat diye açıkabiliriz.

Olabilir valla ama keşke bir tane sağ bek yedeği alsaydık yerli, tsnin aldığı Mehmet Can bile olurdu
Kaan'ı geçen sezon İstanbul maçında 15 dk sağ bek oynatmıştı. Ts maçında sağ bek bölgesinden Icardo'ya yaptığı asisti de hesap edersek olur mu acaba? Hücum olarak pek bir şey beklemem ama Balta ve Abidal tipi daha yerini koruyan bir bek performansı alabiliriz diye ümit ediyorum. Angelino'ya daha fazla serbestlik verir ayrıca.

ramos bana görede bu gözlerin gördügü en iyi stoper her anlamıyla

lakin bizim taraftar bu adamın yaşını unutuyor olabilirmi acaba gecen sene harici karacaahmet modundaydı yaş 38

Ptesi gelmezse nolacak reyiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
naneyi yer
20230823_012749.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Veratti herhangi bir takim la anlasmadigi hergün bize yaklasiyor

Veratti asla hayir diyebilecegimiz bir orta saha degil

neyse ki tete fırsatı çıkmış da 30 yaş altında 1 oyuncu alabilmiş transfer komitemiz
Zaha, İcardi, Ziyech, Bakambu, Kerem 30 yaş ve üstüler. Hangisi yanlış transfer? Bana göre bir tek Kerem D. denilebilir lakin oraya benzer maliyetlere Türk statüsünde oynayabilecek bir isim kim olmalıydı? Benim aklıma bir isim gelmiyor.

Zaha, İcardi, Ziyech, Bakambu, Kerem 30 yaş ve üstüler. Hangisi yanlış transfer? Bana göre bir tek Kerem D. denilebilir lakin oraya benzer maliyetlere Türk statüsünde oynayabilecek bir isim kim olmalıydı? Benim aklıma bir isim gelmiyor.

30 yaş altı da doğru transfer yapılabilir

demek ki yapamıyorlar onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt