- 6 Eylül 2014
- 93.426
- 64.287
- 4.608
paşa pendik ve şimdi de sivas antalya maçına bakıyorum da gerçekten lig bitmiş
lig için verattiye filan gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paşa pendik ve şimdi de sivas antalya maçına bakıyorum da gerçekten lig bitmiş
lig için verattiye filan gerek yok
ramos ve veratti ile
37
22
38
29
26
27
30
30
30
23
30
Yas ortalama 29,3
Herkesi kiralik gönderelim. Seneye kadro 50 kisi olsun
Yürüsün gitsin işine. O lafı eden adam buraya gelmesin. Kova zaten kendisiMüstakbel kalecimizi fazla alaya almayalım lütfen
mitçö mecbur gidecek ahbap yeni orta sahaya başka nasıl yer açacaz
Angelinho kaç yasinda. ulanneyse ki tete fırsatı çıkmış da 30 yaş altında 1 oyuncu alabilmiş transfer komitemiz
Zaha, İcardi, Ziyech kalitesinde olabilir mi bu transferler? 30 yaşın altında bu kalitede oyuncu kimi alabilirdik? Yanlış olmasın sana karşı çıkmıyorum sadece fikir olarak bende daha genç isimler olsun isterdim ama gelebilecek isim aklıma gelmiyor? Mesela Kamada, Tielemans gelmiyor.30 yaş altı da doğru transfer yapılabilir
demek ki yapamıyorlar onu
Herifler nerdeyse Cityi yeniyordu ligdeki durumlarına bakBu salak sevilla avrupada kupa aldı diye hiç transfer yapmadı mi? Hala aynı leş kadroyla oynuyorlar 3. Mağlubiyetlerine dakikalar kaldi
Sergio'yu da beğenmiyorum ama mitçö de çok savruk yaw. 11'de oynadı mı çok sırıtıyorKeske onun yerine sergio gitse
Tabiki gitsin ona lafim yok ama artik satiş yaptigimizi da görelim. Illa kiralik gidecekse italyadan taliplileri vardi oraya gönderelim. Biktim artik anadolu takimlarini beslemekten, onlarda gelip gözumuzu oyuyormitçö mecbur gidecek ahbap yeni orta sahaya başka nasıl yer açacaz