Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paşa pendik ve şimdi de sivas antalya maçına bakıyorum da gerçekten lig bitmiş

lig için verattiye filan gerek yok
indir (3).webp

Gelecek sene hazirlik kampindan önce, hoca Midtsjö, Cicaldau, Taylan ve Yusufu denemeyi istiyor haberi simdiden görüyormus gibi oldum

30 yaş altı da doğru transfer yapılabilir

demek ki yapamıyorlar onu
Zaha, İcardi, Ziyech kalitesinde olabilir mi bu transferler? 30 yaşın altında bu kalitede oyuncu kimi alabilirdik? Yanlış olmasın sana karşı çıkmıyorum sadece fikir olarak bende daha genç isimler olsun isterdim ama gelebilecek isim aklıma gelmiyor? Mesela Kamada, Tielemans gelmiyor.

Ramos çok büyük isim ve kalite. Ama beni daha çok 8 numara ismi heyecanlandırır. Tüm bunların hepsinden ise Molde maçı heyecanlandıyor. CL kesinleşmesi büyük heyecan benim için, o arenada olmamız gerekiyor.

mitçö mecbur gidecek ahbap yeni orta sahaya başka nasıl yer açacaz
Tabiki gitsin ona lafim yok ama artik satiş yaptigimizi da görelim. Illa kiralik gidecekse italyadan taliplileri vardi oraya gönderelim. Biktim artik anadolu takimlarini beslemekten, onlarda gelip gözumuzu oyuyor

Ramos olayına açıkçası fazlasıyla seviniyorum bu takım arkadan ne kadar iyi oyun kurarsa ön bölgede o kadar etkili olur. Abdülkerim sol taraftan çok iyi kuruyor sağdan da Ramos kurarsa muhtemelen ön alan baskısı bile yemeyiz. Genelde Nelsson çok fazla taça vuruyor ya da uzun vurunca top rakibe geçiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt