Hüseyin Kuş
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 1.070
- 105
- 1.503
Nestroy irankunda diye bı hucumcu gördüm şimdi, 17 yaşında teansfermark 350 bin. İnanılmaz birşey keşke kapıp gelseler
Büyük kulüpler çoktan izlemeye aldı o elemanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nestroy irankunda diye bı hucumcu gördüm şimdi, 17 yaşında teansfermark 350 bin. İnanılmaz birşey keşke kapıp gelseler
Ben göndereceğim evet, başka soru var mı?Yeni oyuncu transferi için gönderilmesi gereken oyuncuları sen mi göndereceksin ve nasıl göndereceksin, merak ettim?..
Çöp topçuNestroy irankunda diye bı hucumcu gördüm şimdi, 17 yaşında teansfermark 350 bin. İnanılmaz birşey keşke kapıp gelseler
Valla fark etmemek zor , çok iyi , bakalım nerelere cikabilecekBüyük kulüpler çoktan izlemeye aldı o elemanı![]()
Neden ? 17 yaşında daha nasıl kanaat getirdinÇöp topçu
İzledim.Stata gidip canlı da izledim hattaNeden ? 17 yaşında daha nasıl kanaat getirdin
Dediğin gibi de olabilir ancak çocuk daha çok genç belli de olmaz. Böyle bir vuruş hiç fizik bizim altyapilarda olsa niye oynatmıyor diye baya soveriz hocaya, bizimkilere kıyasla çok farkliİzledim.Stata gidip canlı da izledim hatta
Reyis avustralya a ligde ikimiz çift forvet oynasak 15 üstü atarız herhaldeDediğin gibi de olabilir ancak çocuk daha çok genç belli de olmaz. Böyle bir vuruş hiç fizik bizim altyapilarda olsa niye oynatmıyor diye baya soveriz hocaya, bizimkilere kıyasla çok farkli
Yok. FM kariyerinde başarılar dilerim...Ben göndereceğim evet, başka soru var mı?
Bende sabırsızlıkla bekliyorum gece geceSaat 05:33 hala transfer yok. Olacak iş değil.
7:45Saat 05:33 hala transfer yok. Olacak iş değil.
Oral-R, forum yöneticinizin önerisiOral Ramos
Normal şartlarda gitmeli.Mertens kalmali
Ulan be