Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Akşam arkadaşlarla denize karşı rakı içtik reis.Ordan döndüğümde yazmıştım..ne içiyorsun
Eyvallah kral..Yarasin Üstadddddd![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam arkadaşlarla denize karşı rakı içtik reis.Ordan döndüğümde yazmıştım..ne içiyorsun
Eyvallah kral..Yarasin Üstadddddd![]()

hele su moldeyi 1 eleyip SL bileti kapalim 1 eylulde gecsin ozaman elimiz cok daha guclenirkimse gelmeyecek o zaman. Sıraçhan dan iniesta çıkarmak lazım
Gorecegiz, elde kimse kalmadi veya Zielinski - Hojberg gibi isimler icin 25 - 30 arasi bayilacagiz ki o para yok.isme hayır demem asla ama daha elle tutulur bonservisiyle adam almak bana daha doğru geliyor.
Torreira gibi(pozisyon değil - statü olarak) trasnfer lazım - verimli+bonservis elde + yaş derdi yok
Başka avatar mı bulamadın reis Oğuzhan'ın avatarındaki fotoğrafı avatar yapmışsınÖne çıkan isimlerden en potansiyellisi Diarra gibi. Orta saha transferi iyice çorba oldu şu molde maçı gelsede belirsizlikten kurtulsak.
geç kaldık yav bence bu pozisyonun transferinde - Erden Timur'un bir defosu varsa oda budur derim. Bir şeyi halledip sonuna kadar "daha iyisini arama" huyu her transfer için iyi değil diye düşünüyorum.Gorecegiz, elde kimse kalmadi veya Zielinski - Hojberg gibi isimler icin 25 - 30 arasi bayilacagiz ki o para yok.
Kimse sana 1 Eylül'dan sonra as oyuncusunu satmazhele su moldeyi 1 eleyip SL bileti kapalim 1 eylulde gecsin ozaman elimiz cok daha guclenir
Gerçekten sinir bozucu bu arada.
Zaten şuan değeri 20 milyon euroÇok saçma düşünce hadi thuram için dese anlarim da diarra zorlanır. Alma ihtimalin olan bir oyuncu ve Fransa milli takımı yaptığı anda bonservisi 30 milyona çıkar.
Gorecegiz, Haluklarin tayfasi birisiyle el sıkısildi yazdi ama insallah Ramos degildir. Sorunlu kisi yazmislardi, Ramos da oyle birisi degil.geç kaldık yav bence bu pozisyonun transferinde - Erden Timur'un bir defosu varsa oda budur derim. Bir şeyi halledip sonuna kadar "daha iyisini arama" huyu her transfer için iyi değil diye düşünüyorum.
ama güveniyorum gene - tek handikap şu an alışma ve takımın oturma sürecini uzatıyoruz kilit pozisyonda
Bugun de kimse satmaz as oyuncusunu , transfer doneminin kapanmasina bugunu saymassak 4 gun kaldi yani degisen pek birsey olacagini zannetmiyorum takimindan ayrilmak isteyen futbolcular aliriz Zaniolo gibi.Kimse sana 1 Eylül'dan sonra as oyuncusunu satmaz
Anca yedekte veya kadro dışı kalmış olanları
Küçük takımları saymıyorum
5x ucl kazanan sergio ramos geliyor iste kardes, bu simariklik doymusluk nereden geliyor acabaSanirim cidden kimseyi alamayacagiz 8 numaraya