Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öne çıkan isimlerden en potansiyellisi Diarra gibi. Orta saha transferi iyice çorba oldu şu molde maçı gelsede belirsizlikten kurtulsak.

isme hayır demem asla ama daha elle tutulur bonservisiyle adam almak bana daha doğru geliyor.

Torreira gibi(pozisyon değil - statü olarak) trasnfer lazım - verimli+bonservis elde + yaş derdi yok
Gorecegiz, elde kimse kalmadi veya Zielinski - Hojberg gibi isimler icin 25 - 30 arasi bayilacagiz ki o para yok.

Gorecegiz, elde kimse kalmadi veya Zielinski - Hojberg gibi isimler icin 25 - 30 arasi bayilacagiz ki o para yok.
geç kaldık yav bence bu pozisyonun transferinde - Erden Timur'un bir defosu varsa oda budur derim. Bir şeyi halledip sonuna kadar "daha iyisini arama" huyu her transfer için iyi değil diye düşünüyorum.

ama güveniyorum gene - tek handikap şu an alışma ve takımın oturma sürecini uzatıyoruz kilit pozisyonda

Muslera - - - - - - - - - - - Günay
Boey-------------------------- Dubais
Nelsson - - - - - - - - - - - Kaan
Abdulkerim - - - - - - - - Emin
Angelino - - - - - - - - - - -Kazımcan
Torreira - - - - - - - - - - - Berkan+Midstjö
#Salih Özcan? - - - - - Olivera +Kerem D
Tete----------------------------Barış Alper
Ziyech - - - - - - - - - - - - -Mertens
Zaha-------------------------- Kerem
İcardi------------------------- Bakambu +Halil

Salih Özcan alınırsa ki bence mükemmel bir hamle olur, kadromuz da 14 yabancı mevcut. Stopere Sergio Ramos için Midstjö satılacak. Ya da Türk stoper alınıp Ozan Kabak gibi, orta saha ya Torreira yı yedekleyecek 21 yaş altı dinamik bir orta saha alınabilir. Dominguez de olabilir.

geç kaldık yav bence bu pozisyonun transferinde - Erden Timur'un bir defosu varsa oda budur derim. Bir şeyi halledip sonuna kadar "daha iyisini arama" huyu her transfer için iyi değil diye düşünüyorum.

ama güveniyorum gene - tek handikap şu an alışma ve takımın oturma sürecini uzatıyoruz kilit pozisyonda
Gorecegiz, Haluklarin tayfasi birisiyle el sıkısildi yazdi ama insallah Ramos degildir. Sorunlu kisi yazmislardi, Ramos da oyle birisi degil.

Transfer döneminin sonuna dogru adam gibi yönetilen ve maddi sorunu olmayan takimdan zor ilk 11 oyuncusu alirsin. Herifler transfer döneminin basinda 10 istiyorsa, simdi yerini doldurmak icin dogru dürüz zamani olmayacak diye 20 den kapiyi acarlar.

Firsat transferi = anca Wijnaldum gibi topcular olur. Ha belki birde iyi takimin satmak istedigi, ama ellerinde kaldigi oyuncuyu 1 sene kiralarsin. Fazlasi bence artik zor.

Kimse sana 1 Eylül'dan sonra as oyuncusunu satmaz

Anca yedekte veya kadro dışı kalmış olanları

Küçük takımları saymıyorum
Bugun de kimse satmaz as oyuncusunu , transfer doneminin kapanmasina bugunu saymassak 4 gun kaldi yani degisen pek birsey olacagini zannetmiyorum takimindan ayrilmak isteyen futbolcular aliriz Zaniolo gibi.
Takimindan ayrilmak isteyen futbolcular icin en buyuk aday olacagiz ve bu konuda elimiz rahat olacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt