Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira seviyesinde en az 1 orta saha gelmezse yönetimi istifaya çağırıyorum

Güzel güzel, bize alınacak orta saha kalmasında Ramos peşinde koşmaya devam edelim.

Orta sahaya hatalı bir hamle bakalım nelere malolacak

Yönetim Ramosu aldiktan sonra dese ki "ali sami alkış'ı sahaya sürüyorum arkadaş, 8 no oynayacak" taraftar sesini cikarmayacak.

oooh dominguez ve guendouzi'de gitmiş, verratti'yi de alsalar bari

çok merak ediyorum ne bok yiyeceğimizi :asd:

alacağımız orta sahaya ali koç'ta yapışsında bakalım son günlerde ki fırsat nasıl giriyor bir tarafımıza :ka:

vay be genduzide gitti hem genc hem tam bize uyacak adamdı ,bakalım hangi eyt li gelecek

Merak ediyorum Galatasaray sizce planı olmadan mı ilerliyor? Erden Timur gerçekten de en iyisi için uğraşmıyor mu diye düşünüyorsunuz ? Son dakika panik transferi falan mı yapacağımızı mı düşünüyorsunuz? Erden bey size bu güvensizliği hangi durumlar için oluşturdu kafanızda merak ediyorum.

Merak ediyorum Galatasaray sizce planı olmadan mı ilerliyor? Erden Timur gerçekten de en iyisi için uğraşmıyor mu diye düşünüyorsunuz ? Son dakika panik transferi falan mı yapacağımızı mı düşünüyorsunuz? Erden bey size bu güvensizliği hangi durumlar için oluşturdu kafanızda merak ediyorum.
Benim gönlüm rahat o konuda muhtemelen Gravenberch yada Verratti CL'yi bekliyor. Müsterih olmak gerek en iyi adam gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt