United diyormuş zaten bizim takımı boşverTorreira-Amrabat orta sahası bence çok defansif olur Alper abi.Torreira'yı satmıyosak ki transferin son günlerinde fazla oyuncu satılmasına da karşıyım hem de takımın kimyasına uymuş 1 oyuncu..
United diyormuş zaten bizim takımı boşverTorreira-Amrabat orta sahası bence çok defansif olur Alper abi.Torreira'yı satmıyosak ki transferin son günlerinde fazla oyuncu satılmasına da karşıyım hem de takımın kimyasına uymuş 1 oyuncu..
Amrabat’ın stili Toreira’ya benziyor mu?amrabati insallah almazlar , hem 1 eylulden sonra pek secenek kalmiyacagi icin hemde sampiyonlar ligi oynuyacagimiz icin bizim elimiz cok cok guclenir ve fiyati ona gore kirabiliriz ve tabiki abisi de isimizi kolaylastirir
Güzel güzel, bize alınacak orta saha kalmasında Ramos peşinde koşmaya devam edelim.
Orta sahaya hatalı bir hamle bakalım nelere malolacak
İstifa etseler ne olacak peki, seçim mi yapacağız eylül ayında?Torreira seviyesinde en az 1 orta saha gelmezse yönetimi istifaya çağırıyorum
Bu işin sonu Dominguez'e doğru gidiyo gibi bence Alper abi.Wijnaldum'u almayız bence..United diyormuş zaten bizim takımı boşver
Alıntıladığı twitte bir gazeteci istediğimize dair haber yapmış thuram ve diarra ile ilgili. Thuram'ı almamız imkansız kulübü 40 üstü bonsevis istiyor.Thuram ile bizle adi mi gecti? Sadece diarra o da imkansiz degil. Gercekten abartmis.
Degil rdas Endonezya dan çalisan kolpa hesap. Farkli haberleri alip kendi haberi gibi gösteren bir hesap bu
Bu sayfanın genelde duyumlar sağlam olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben Hayır DerimAslinda midstjö fena 8 nr degil ha? Ne dersiniz?

10 yil kalsib ve efsanemiz olsun derimRamosu 3-4 yil sonra araplara satariz 10-15 milyona![]()
Gunumuzun duyumcuları da islami motiflerle süslenmiş yaw
Vay arkadaş
Aynen koca yönetimde herkes Ramos ile ilgileniyor kimse ortasaha ile ilgilenmiyor alırızzzzz yaağğğğ modundalar demiYönetim Ramosu aldiktan sonra dese ki "ali sami alkış'ı sahaya sürüyorum arkadaş, 8 no oynayacak" taraftar sesini cikarmayacak.
Benim gönlüm rahat o konuda muhtemelen Gravenberch yada Verratti CL'yi bekliyor. Müsterih olmak gerek en iyi adam gelecektir.Merak ediyorum Galatasaray sizce planı olmadan mı ilerliyor? Erden Timur gerçekten de en iyisi için uğraşmıyor mu diye düşünüyorsunuz ? Son dakika panik transferi falan mı yapacağımızı mı düşünüyorsunuz? Erden bey size bu güvensizliği hangi durumlar için oluşturdu kafanızda merak ediyorum.
Yok boş işler peşinde koştuk transfer çalımı yapıp ergen eğlendirirken en başta almamız gereken adamı almayıp clyi çöpe attık özür dileriz diye açıklama yapsınlarİstifa etseler ne olacak peki, seçim mi yapacağız eylül ayında?