Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha konusunda pazar çok dardı en başından beri, sıkıntı orada. Fırsat çıkınca değerlendirdik ama hepsi kanat ve ofansif bölge için oldu. Kendilerince bir strateji denediler ama şu ana dek tutmadı. Ne yapıp edip Tielemans’ı ikna etmek lazımdı.

Şu an orta saha için ciddi şekilde az oyuncu seçeneği kaldı. Dominguez gelirse mesela, daha önce almamak aptallık olacak o durumda da.
Ben iyi bir oyuncu geleceğini düşünüyorum çünkü almamanın bahanesi yok sen avrupada kupa almak istiyoruz diye yola çıkarsan en kritik bölgeye en iyisini getirmelisin moldeyi eleyip 2-3 üst seviye takviyeyle kadromuzu tamamlarız

20230827_125308.webp

Verratti gelmeyecekse Sofyan Amrabat gelsin Ndombele falan aman diyeyim asla istemem gelip yarin oynayacak adam lazim bize. Rehabilitasyon merkezi olduk

amrabati insallah almazlar , hem 1 eylulden sonra pek secenek kalmiyacagi icin hemde sampiyonlar ligi oynuyacagimiz icin bizim elimiz cok cok guclenir ve fiyati ona gore kirabiliriz ve tabiki abisi de isimizi kolaylastirir
Hoop araya AL ile baslayan arap takimi girip çat diye 25m koyar masaya alir gider bizde bön bön baka kaliriz

Merak ediyorum Galatasaray sizce planı olmadan mı ilerliyor? Erden Timur gerçekten de en iyisi için uğraşmıyor mu diye düşünüyorsunuz ? Son dakika panik transferi falan mı yapacağımızı mı düşünüyorsunuz? Erden bey size bu güvensizliği hangi durumlar için oluşturdu kafanızda merak ediyorum.

Mutlaka plan vardır ki zaniolo ayrılığı gibi ziyech getirildi vs. Fakat kanatlardan daha önemli olan ortasaha konusunda "beklettiğimiz adamlar var - daha iyisine bakıyourz" modu ters tepmez inşallah gibi bir moda girdim.

Tabi güvenimi sarsmıyor sadece uyum sürecidir - alışmasıdır - kadro oturmasıdır derken puan/puanlar ya da CL grup maçında bundan dolayı performans gösterememe olmaz umarım.

Orta saha transferinin bu zamana bırakılması büyük hata gelen oyuncu tutmazsa çok ciddi sıkıntı çekeriz bu sezon
Neden? Geçen senenin şampiyonu değil mi bu takım tamam ihtiyacımız kesinlikle var şampiyonlar liginde özellikle önemli de öyle bir söylüyorsunuz ki dünyanın sonu gibi.. Bende istiyorum ki yönetim de istiyor her seferinde söylüyor Erden bey gidip ne zaman ya bunu nereden aldınız dediğiniz adam aldı mesela? Sanırsam oliveirayı da o almadı cenk ergün transferi diye hatırlıyorum.

Ben iyi bir oyuncu geleceğini düşünüyorum çünkü almamanın bahanesi yok sen avrupada kupa almak istiyoruz diye yola çıkarsan en kritik bölgeye en iyisini getirmelisin moldeyi eleyip 2-3 üst seviye takviyeyle kadromuzu tamamlarız
Ben o kadar emin değilim, Veratti ve Guendouzi de gittiyse Dominguez ve Dombele dışında pek seçenek kalmıyor.

Amrabat da fırsata dönüşürse olur anca, bir de onu Fener de istiyor gözü karartabilirler biz almayalım diye.

Sofyan Amb - Tor
Hoşberk - Tor
Dombile - Tor

hangisi.

Evet bu senenin ilk yönetim eleştirirsin yaparak yavaş yavaş yangına başlayalım bakalım. Geçen yıl yönetim haklı olarak demişti ki :"Normalde transfer işleri sezon içerisinde halledilir, ama biz geç geldiğimiz için vaktimiz yoktu". Bu söylem oldukça haklıydı. Gelgelelim neden en önemli transferler en sona bırakıldı.

"Fırsat Transferi" stratejisi diye bir transfer stratejisi olmaz. İcardi gibi bir fırsat 10 yılda bir denk gelir onu da değerlendirirsin. Sen eğer takımın en önemli mevkisi "8" noyu fırsat diye beklersen avuçlama ihtimalin de gittikçe çoğalır. Bizim ilk yaptığımız transferler kanat transferleri çok mu gerekliydi? Olmazsa olmaz mıydı? Alırdın İcardi'nin çekerdin 8'ini beklerdin kanat fırsatını. Bu sene transfer saçma sapan yerlere doğru gidiyor hiç umutlu değilim.

şu adamı alabiliyorsak alalım.. danimarkalı.. işini iyi yapıyor birçok açığı kapatır.. ayağında topu evelemez gevelemez.. oyunda ayakta kalır saçma sapan kaymaz.. sorumluluktan kaçmaz.. pozisyon bilgisi sezgileri iyi.. kalıplı da.. daha ne olacak...

Birde haziranda ilk ilgi alanımız orta saha idi Paredes ve Tielemans ile ama en sona kaldı. İhtiyaç netti aslında.

Haziran ayı tielemans ile geçti
Temmuz paredes

Ağustosta bir anda ses soluk kesildi bi tane bile ciddili orta saha duymadık en önemli eksik orta saha iken ne yapılmaya çalışılıyor cidden anlamadım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mutlaka plan vardır ki zaniolo ayrılığı gibi ziyech getirildi vs. Fakat kanatlardan daha önemli olan ortasaha konusunda "beklettiğimiz adamlar var - daha iyisine bakıyourz" modu ters tepmez inşallah gibi bir moda girdim.

Tabi güvenimi sarsmıyor sadece uyum sürecidir - alışmasıdır - kadro oturmasıdır derken puan/puanlar ya da CL grup maçında bundan dolayı performans gösterememe olmaz umarım.
Bende o konuda şikayetçiyim ancak o bölgeden giden olmadı geçen senenin şampiyon takımının ortasahası duruyor. En az gol yiyen en fazla gol atan takım değilmiş gibi de davranmaya gerek yok. Bana göre de en önemli mevki 8 numaraydı ancak o bölge çok pahalı bir bölge ve o yüzden son güne bırakıldığını düşünüyorum. En iyisini en ucuza almak derdimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt