Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan yeterli oldugu icin demedim yaw %100 katiliyorum sana

sarp ve mguven rezil topculardi ona istinaden dedim :asd:
Sarp ve m güven örneği tam olmamış olabilir doğru.

Benim demek istediğim hücum hattından ön liberoya geldikçe takım şu hale evriliyor. Onu düzeltmek lazım

Ben memnun olurum forumda beğenilmiyor ama yaşı olsun altyapısı olsun takım kadromuz olsun ben umutlu olurum.Ramos felan deniyor ama ben geleceğini sanmıyorum.Beklentim Davinson Sanchez ve Dony Van de Beek.Ziyech le beraber UEFA da final oynayan şampiyonlar Ligi'nde yarı final yapan oyuncular ve yaşları da gayet uygun.

Çok ağır be r’daş kağnı gibi beli dönmüyor adamın Oliveira bile daha atik bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

su adamin herkesi eliyle itip bize gelmesi inanilmaz birsey asik olmayalimda tasami donelim

1693132982011.webp

Çok ağır be r’daş kağnı gibi beli dönmüyor adamın Oliveira bile daha atik bence

Manchester da formsuz bir donem geçirdi doğru ama bize net katkı sağlayacağını düşünüyorum renkdas.Surekli oynayarak form tutması gerekiyor.Zaten kimse kendini kandırmasın bu saatten sonra Dominguez haricinde gelen oyuncuların ben formda geleceğini düşünmüyorum fırsat transferi de ancak bize böyle olur.

Bence rezil bir hamle olur kendisi futbolu çoktan bırakmış dolanıyor oynadığı maçlarda

böyle giderse anca öyle bitik birini alacaz üstad

ramos gibi emekliler harici kimse aa GS, CL'ye katılsa da finale kadar gitsem onlarla falan diye beklemiyodur yani

türk takımına kim güvenir cl için

su adamin herkesi eliyle itip bize gelmesi inanilmaz birsey asik olmayalimda tasami donelim

Ekli dosyayı görüntüle 217073

Çalıştığın yerde kafan huzurluysa , stres basmıyorsa mutlu mesut işini yapabilirsin.

üstüne burda tapılıyor adama... aldığı parada para derdi oluşturacak kadar az değil.

Bu adamdaki olay herif takım taraftar yönetim teknik kadronun bütün olmasındaki etikili - daha doğrusu o hale geldi doğal olarak. Olacak iş değil denecek kısım o bence

Ben o kadar emin değilim, Veratti ve Guendouzi de gittiyse Dominguez ve Dombele dışında pek seçenek kalmıyor.

Amrabat da fırsata dönüşürse olur anca, bir de onu Fener de istiyor gözü karartabilirler biz almayalım diye.
Yav admirim febe habire gözu karartiyor da biz niye karartamiyoruz?

boşta ki oyunculardan alırız yine

ziyech ve tete'yi niyeyse dönüşümlü sağ kanatta kullanacakmış hocamız, 10 numara isterse de

dele alli tarzı bi lingard çekilir 10no. ya
o da boşta

partey son maçında geri pasla arsenala gol yedirmiş eyvah

İyi orta saha gelmezse öne yapılan bütün doğru hamleler güme gidecek. Keita, Kewell, Elano, Baros, Nonda, Arda'nın arkasına Topal Mustafa Sarp koymak gibi bir şey olacak.

Torreira'nın dizi hiç güven vermiyor. Her an g. gelebiliriz.

O kadroyla bu kadro kıyas kabul etmez bence. Baros sezon başı, Kewell sezon ortası sezonu kapatmıştı zaten o zamana kadar şampiyonluk yarışındaydık. Elano kötü çıkmıştı Nonda bitmişti kağnıdan halliceydi. Arda ise kaptanlık verilmişti ve kaldıramamıştı polemiklerden çıkamıyordu. Şuandan itibaren hiç transfer yapmasak bile tarihimizin en iyi kadrolarından birine sahibiz. 2-3 kaliteli transfer daha gelirse 2000 kadrosunu bir kenara bırakıyorum bence tarihimizin en iyi kadrosunu kurmuş olacağız. Başarı gelir mi bu ayrı konu tabi sezon içinde nelerle karşılaşırız bilemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt