Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.314
- 101.526
- 5.238
zaniolo,tete,angelino,toreira yı amcan mı aldı?Wijnaldum tam Erden Timur transferi olur, yıldız ve yaşlı, kabul edin etmeyin bu adamın kafa böyle çalışıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaniolo,tete,angelino,toreira yı amcan mı aldı?Wijnaldum tam Erden Timur transferi olur, yıldız ve yaşlı, kabul edin etmeyin bu adamın kafa böyle çalışıyor.
Wijnaldum tam Erden Timur transferi olur, yıldız ve yaşlı, kabul edin etmeyin bu adamın kafa böyle çalışıyor.
Bazen bokunu çıkartıyorsun, frenlemiyorsun da.Wijnaldum tam Erden Timur transferi olur, yıldız ve yaşlı, kabul edin etmeyin bu adamın kafa böyle çalışıyor.
Aynen keke.. Zaten çok kolaydı genç ve yetenekli oyuncu getirmek Türkiyeye.. Vizyon lig.. Para desen çok..Wijnaldum tam Erden Timur transferi olur, yıldız ve yaşlı, kabul edin etmeyin bu adamın kafa böyle çalışıyor.
Tamam en farklı sensinWijnaldum tam Erden Timur transferi olur, yıldız ve yaşlı, kabul edin etmeyin bu adamın kafa böyle çalışıyor.
Ne Güzel Iso Ball izlersin rdasSsport aldım Gs maçları için fener maçını veriyor bizimkini sürekli vermedi
Erden Timur ve yaşlı transferi. Pek anlamlı bulmadım. Kötü niyetli bir yorum.Wijnaldum tam Erden Timur transferi olur, yıldız ve yaşlı, kabul edin etmeyin bu adamın kafa böyle çalışıyor.
Ne Güzel Iso Ball izlersin rdas
Bazen bokunu çıkartıyorsun, frenlemiyorsun da.
O adam olmasa geçen sene değil şampiyon olmak, Icardiyle adın bile yan yana yazılamazdı.
Sofyan, Dombili konuşuluyor Dom dışında. Ne kadar ciddi bilmem.dominguezden baska bize gelebilecek kim olabilir
Futbolcular takım tutsaydı irfan bizde oynuyor olurdu rtaş.
tivitir algicilarina inanmaya acilen birakmalisin
Listemizde olduğu söylenen isimlerden
Dominguez uzun bir süre sonra yedeklerde
Amrabat ise kadroya alınmadı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi