Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aha gravenberch de yalan oldu.

Manu amrabat ın yakasını bırakacak o zaman

Amrabat veya Ndombele

İkisinden biri olacak kesin

ben valla 38 oldum 2 ay önce - 30umdaki halim Herkül müşüm gibi geliyor. Sporcu adamda kendine bakmaklada alakalı olabilirde.

Ramos'u ben neden istiyorum - adam harbi gelmiş geçmiş en iyi stoper belkide. futbolcu karakteri hırçın falan seviyoruz. İsmimizi daha da çok öne çıkaracak edecek. Hissiyatı hoş bir durum ve taraftar olarak kim istemez takımında görmeyi adamı. maliyet kısmını yönetim sponsordu - hesapladıkları ekstra ürün forma satışıydı derken tutturabiliyorsa ne ala.

Kesinlikle Albayrak-Falcao transferi gibi bakmıyorum buna. karadelik misali sırf maliyet yazdı nerdeyse.

Tabii ki tüm sezonu çıkarması mümkün değil. Gelecekse ve nelsson gidecekse - mutlak yedeklenmeli.

Konu ile alakasız ama

Bizim kulüp avukatları şöyle insanlarla niye uğraşmıyor? Herif yatmış kalkmış küfür etmiş Galatasaray’a. Pkk fetö falan diyor tweetlerinde, emsal teşkil etmesi için bir tane avukat yok mu bunlarla uğraşacak

Aynı şey bizim için de geçerli bu arada. Fbli avukatlar da twitter’da saçma sapan saldırgan galatasaraylilarla uğraşsın iki taraf için de emsal teşkil eden 50-60 kişiyi taca atın. İyice cöplüğe döndü sosyal medya

Her oyuncu ederini bulunca satılmalı, o yüzden Nelsonn transferine okeyim.
Lakin yerine düşünülen oyuncu Ramos + potansiyelli biri daha olmalı.

Konu ile alakasız ama

Bizim kulüp avukatları şöyle insanlarla niye uğraşmıyor? Herif yatmış kalkmış küfür etmiş Galatasaray’a. Pkk fetö falan diyor tweetlerinde, emsal teşkil etmesi için bir tane avukat yok mu bunlarla uğraşacak

Aynı şey bizim için de geçerli bu arada. Fbli avukatlar da twitter’da saçma sapan saldırgan galatasaraylilarla uğraşsın iki taraf için de emsal teşkil eden 50-60 kişiyi taca atın. İyice cöplüğe döndü sosyal medya
Çoluk çocukla mı uğraşacaklar.
Türk insanında ki bu körü körüne gitme mantığını hala çözemedim ve çözemeyeceğim.

Konu ile alakasız ama

sonu yok o işin - bir tanesini patlattsan 2 tane daha çıkacak - kimse yanlış anlamasın ama o kadar aptal bir kitleki sosyal medyayı kullanan(profili çok iyi anladınız - hepimize demiyorum tabi :D )...hakikaten dünya görüşü olmayan , bir fikri , dengesi , en basit ahlakı olamyan kitle olduğu için (renk ve taraftan bağımsız) - mesai yetmez onlarla uğraşmaya.
Global bir sorun aslında değindiğin nokta.

Halil'i 9, Kerem'i 8 alternatifi göreceğiz diye düşünüyorum daha ziyade.
Asil mevkileri oyle zaten ama Baris ve Kerem Akturkoglu ayni anda cezali veya sakat olmadigi surece ileri ucta baska bir yerli oyuncunun oynama sansi cok dusuk zaten. Yunus'da bu yuzden gitmek istemistir. Zaha, Tete, Mertens ve Ziyech varken Baris ve Kerem'i bile ayni anda sahada gorecegimiz mac sayisi az olacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt