Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoluk çocukla mı uğraşacaklar.
Türk insanında ki bu körü körüne gitme mantığını hala çözemedim ve çözemeyeceğim.
Emsal olsa cöplüğe dönmez bu kadar. 30-40 tane taraftara ver cezasını, sosyal medyada da yayınla büyük oranda azalır bu boş insanlar. Bizim taraf için de aynı şey geçerli

ama muhtemelen 2 taraf da bu durumdan memnun. Reyting getiriyor sonuçta

Konu ile alakasız ama

Bizim kulüp avukatları şöyle insanlarla niye uğraşmıyor? Herif yatmış kalkmış küfür etmiş Galatasaray’a. Pkk fetö falan diyor tweetlerinde, emsal teşkil etmesi için bir tane avukat yok mu bunlarla uğraşacak

Aynı şey bizim için de geçerli bu arada. Fbli avukatlar da twitter’da saçma sapan saldırgan galatasaraylilarla uğraşsın iki taraf için de emsal teşkil eden 50-60 kişiyi taca atın. İyice cöplüğe döndü sosyal medya
Baya bir dava açılmış diye duydum. Dün hy de söylüyordu.

Emsal olsa cöplüğe dönmez bu kadar. 30-40 tane taraftara ver cezasını, sosyal medyada da yayınla büyük oranda azalır bu boş insanlar. Bizim taraf için de aynı şey geçerli

ama muhtemelen 2 taraf da bu durumdan memnun. Reyting getiriyor sonuçta

Değindiğin nokta çok doğru - ama yapacak olan kulüpler olmamalı. Çünkü problem sadece spor taraftarlığı vs değil(biz şu an o açıdan bakıyor olsakta). Politikası bilmemnesi aklına gelen her konuda bu durum malesef var.

Hükümetin uğraşması gereken bir konu ama yani , belli olmayacağı maalesef. Güya yasa tasarıları kontroller gelecekti. hala ağzı olan konuşuyor sonucu yokmuş gibi.

8 için muhtemelen gravenberch de paul zielinski gibi adamlardan listenin sonunda olan cer coplere kaldık kim gelirse artik

Vallahi bende Zeytinliye katılıyorum. Çoluk çocuk, ya uğraşılmaz sonu yok gibi şeylerle kendimizi kadırırız. Sen bugün kol gibi hakaret davasını yanında da toplumu yönlendirmeyle ilgili bir kaç maddeyi daha bu kişiye saplarsan 1-2 derken azalarak biterler.

Ben özgürlükçü bir insanım misal eleştiriye sonuna kadar varım ama iş hakarete gelirse orada duracaksın. Cumhurbaşkanının açtığı davalarda da destekliyorum.
Topluma açık bir yerde insanlarla ilgili, küfür, aşağılama gibi hareketlere kalkışanlarla sonuna kadar uğraşıp ilgili davalardan gelen tazminatlarla da gösteriş yaparak derneklere bağış yapıldığını da sürekli sosyal medyadan gönderide bulunacaksın.

Asil mevkileri oyle zaten ama Baris ve Kerem Akturkoglu ayni anda cezali veya sakat olmadigi surece ileri ucta baska bir yerli oyuncunun oynama sansi cok dusuk zaten. Yunus'da bu yuzden gitmek istemistir. Zaha, Tete, Mertens ve Ziyech varken Baris ve Kerem'i bile ayni anda sahada gorecegimiz mac sayisi az olacaktir.
Ben hâlen lig için düşük maliyetli bir oyuncu alınması taraftarıyım açıkçası. Adem Büyük'ün bizdeki sezonu gibi, ekstra olacak bir kişi. Kupayı uzun süredir almıyoruz, orada elimizi rahatlatsın mesela.

Futbolun konuşulduğu bir platformda küfür nasıl yasak olur ya

He tmm yaptırımları vardır zart zurt eyvallah da nasıl anlatcaksın derdini, kendini nasıl ifade edeceksin. Bazı durumlarda kelimeler yetersiz kalıyor. Bunun kelime dağarcığı ile alakası yok. Edeceğin küfürün dışında o anki duruma, veya ilgili kişiye oturacak başka bi kelime yok literatürde.

Yakışıyor işte cuk oturuyor

Thiago Silva 39 yaşında hala ilk 11 oynuyor chelsea de

Ramos 37 yaşında rahat 2-3 sene performans vererek oynar

Psg de iç karışıklık var messi Neymar Veratti vs hepsi dağıldı eğer psg de sorun yaşamasaydı ilk 11 e ilk yazılacak isimlerden biri olurdu orada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen 40 yaşındaki herifin oynadığı Chelsea çok iyi örnek, çok başarılı bir kulüp zira. Başarıdan başarıya koşuyorlar. Az söylemişsin Ramos da 5 sene alan oynar en az. 42 yaşına kadar oynasın dünyanın eski en iyi stoperi

Son iki sene içerisinde Ramos'u üç kez falan izlememiş halinizle saçma sapan çıkarımlar yapmaya devam. 31.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt