Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımdan giden çağ atlıyor, Keremin attığı gole bakın maşşalahhhhhh aslanım

Diğeri genel olarak bizim alt yapı bebeleri niye zargana gibiler?
Alt yapılarda yabancı serbesti gelmediği sürece bir bok olmaz.
Tff diyecek ki alt yapıdan yetiştirdiğin herhangi bir bireyde yabancı yerli ayrımı yapmayacağım.
Bakalım 14 yaşındaki velet karı kız kovalamak yerine kaslı zencileri geçmeye çalışıyorlar mı çalışmıyorlar mı.
Yarıştığım adam benden daha kötü olm ben niye kendimi kasayım ki u21e kadar yolu var bu işin kulüp kapı orada demiyor ki diyemiyor. Adam 22 yaşına gelmiş kiralık gitmem diyor. Olm 22 yaşında adamlar 80 milyona transfer oluyor kimilerinin o yaşlarda 3 çocuğu oluyor amca oluyorsun o yaşta amca, utanmıyorlar da.

Abi sen toptan pek cakmiyon diye gs niye zararli duruma dusmek durumunda kaliyor onu anlamadim
Toptan pek cakmiyormuyum ? Bu kadar asisti golu varsa neden son gün benficaya ucuza gitti ? Neden adam gibi hiç bir kulüp bu adami 2.5 ay boyunca düşünüp transfer teklifi bile yapmadı az bunu sorgula

Hic bosuna kivirmayin

Kerem’in gitmesine ne hoca sebep oldu ne de yönetim

Sampiyonluk kutlamalarindan bu yana adam ayrilmak istedigini gösterdi defalarca,sebebi taraftar tepkisiydi ve ne yaparsa yapsin bazi insanlari hic bir sekilde ikna edemedi

Simdi pesinden aglamayin bari

Toptan pek cakmiyormuyum ? Bu kadar asisti golu varsa neden son gün benficaya ucuza gitti ? Neden adam gibi hiç bir kulüp bu adami 2.5 ay boyunca düşünüp transfer teklifi bile yapmadı az bunu sorgula
Hahahahshdhshahaha transfer oldugu gunu begenmediginiz icin mi kandircaksiniz kendinizi simdi de :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt