Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.579
- 14.420
- 2.623
Benfica 30 milyona satarO bi gazla oynuyor şu anda keremi tanıyoruz gitmesi iyi oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benfica 30 milyona satarO bi gazla oynuyor şu anda keremi tanıyoruz gitmesi iyi oldu.
O bi gazla oynuyor şu anda keremi tanıyoruz gitmesi iyi oldu.

Benficadan herhangi bir furbolcu en az 10m ztnBenfica 30 milyona satar
Atsin abi bana sezon sonuna kadar sinirlenip saç baş yoldurcagina gitmesi daha iyi.
Oyuncu değil forum daha iyi bilirBenfica 30 milyona satar
Alt yapılarda yabancı serbesti gelmediği sürece bir bok olmaz.Diğeri genel olarak bizim alt yapı bebeleri niye zargana gibiler?
Abi sen toptan pek cakmiyon diye gs niye zararli duruma dusmek durumunda kaliyor onu anlamadimAtsin abi bana sezon sonuna kadar sinirlenip saç baş yoldurcagina gitmesi daha iyi.
Vay be gene taraftar haklı şaka gibiTakımdan giden çağ atlıyor, Keremin attığı gole bakın maşşalahhhhhh aslanım
Yatacak yerin yok kanks yav@Murat Durmaz yedi cocugu
Toptan pek cakmiyormuyum ? Bu kadar asisti golu varsa neden son gün benficaya ucuza gitti ? Neden adam gibi hiç bir kulüp bu adami 2.5 ay boyunca düşünüp transfer teklifi bile yapmadı az bunu sorgulaAbi sen toptan pek cakmiyon diye gs niye zararli duruma dusmek durumunda kaliyor onu anlamadim
bu napıyo ya
ırzına geçiyo İzlandanın hat trckkkVay be gene taraftar haklı şaka gibi
Hahahahshdhshahaha transfer oldugu gunu begenmediginiz icin mi kandircaksiniz kendinizi simdi deToptan pek cakmiyormuyum ? Bu kadar asisti golu varsa neden son gün benficaya ucuza gitti ? Neden adam gibi hiç bir kulüp bu adami 2.5 ay boyunca düşünüp transfer teklifi bile yapmadı az bunu sorgula

Cok beklersinKerem geri dönnnn