Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete show yapıyor neden bahsetmiyorsunuz? Ndombele bu hatta Fransa ilk 11 e seçildi? Umarım bundan önce kerem hakkında negatif yorumunu bulmam. Negatif yorum yapıp da şimdi kerem neden gitti diyen çok kişi varHahahahshdhshahaha transfer oldugu gunu begenmediginiz icin mi kandircaksiniz kendinizi simdi de![]()
Cuma gunu son gun ama saat kacta bitiyor bilmiyorum cunku oyle bir bilgi girmedi TFF.@Alper Altun üstad transfer dönemi 13 eylül akşamı mı bitiyor
arasana üstad tffyi öğrenelimCuma gunu son gun ama saat kacta bitiyor bilmiyorum cunku oyle bir bilgi girmedi TFF.
Kerem bizdeyken de kotu degildi ndombele falan ne alaka? Sizin masturbasyonlariniz, 4 yildir sebepsiz yere cocugun ustune gidiliyor kendi taraftarlari tarafindan bi turlu dusuremediniz. Dua edin belki 30undan sonra dususe gecerTete show yapıyor neden bahsetmiyorsunuz? Ndombele bu hatta Fransa ilk 11 e seçildi? Umarım bundan önce kerem hakkında negatif yorumunu bulmam. Negatif yorum yapıp da şimdi kerem neden gitti diyen çok kişi var![]()
23.30'da tv100'de hy var üstadMaçtan sonra spor gecesi var mı yok mu ?.
Eğer yoksa boşa transfer beklemeye gerek yok kafalarını kuma gömmeye devam ederler.
Neyse kardeşim konu uzadıkça uzuyor kerem iyi ki gitti benim için senin için iyi ki gitmemiş olabilirKerem bizdeyken de kotu degildi ndombele falan ne alaka? Sizin masturbasyonlariniz, 4 yildir sebepsiz yere cocugun ustune gidiliyor kendi taraftarlari tarafindan bi turlu dusuremediniz. Dua edin belki 30undan sonra dususe gecer
Mactan sonra yayinin var abi. Haberin yoksa diye bilgilendiriyim dedimarasana üstad tffyi öğrenelim
23.30'da tv100'de hy var üstad