Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.707
- 34.626
- 2.478
Hadi abi bitirin bu gece. En gec sali gunu gelsinler carsamba idmana katilsinlar. Rize macinda kadroda olmalari lazim, antep macinda oynayamayacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ebimbe anladığım kadarıyla 8 oynayacak fakat aynı zamanda 3-5-2 nin sağ kanadını yedekleyecek.
Hala 3-5-2 oynamaz diyenler istenen oyuncu profillerine iyi baksınlar derim…
sakat geldı jelertHazır geldi ama şimdiden yedeğe düştü. Kaan’ı sağ bek oynatır, Barış’ı oynatır ama bunu oynatmaz. Sadece koşmaktan başka bir özelliği yok
Kazık falan yeseler ne olacak ki? Maddi şeyler Koç'a zarar vermez.Alsa keşke bi kazık yesinler
Doğru ben onu unutmuşum düzelttiğin için sağol rtaşsakat geldı jelert
Gitsin zaten hatta bir süre Ziyech gibi oyuncu transferlerinden uzak duralım mümkünseEbimbe ve Zelewskiye okeyim. iki genc belirli bir seviyeye gelmis potansiyelli oyuncu. Cok cok iyi olur. Muhtemelen Ziyech gidici.
Bende öyle düşünüyorum hem de Mertens'in oyun aklını daha fazla kullanabiliriz geriye çok fazla koşmaz.icardi gelene kadar osimhen yanına mertens ile cıkmalıyız 3-5-2
mertens cift forvet oynar
Bence Mertens'in bundan sonraki rolü de 3-5-2 'de öndeki ikiliden biri olması gerekiyoricardi gelene kadar osimhen yanına mertens ile cıkmalıyız 3-5-2
mertens cift forvet oynar
cıkmak ben forumdanIcardi yok zaten ucluye gecmeye gerek de yok