- 25 Temmuz 2011
- 6.995
- 4.041
- 1.938
Ezeli rakibimiz Roma bizi ZALmiyor, bir sekilde transfer hikayelerimizde yer aliyor. Umarim bu defa sonu bizim icin hayirli olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye geliyor iki haftaya icardi bu fizik olarak sakatliktan en gec donen oyuncu 1 ayda gelsin opup basima koyarim2 haftaya gelecek adam
Billongun diyeti ödendi mi ?
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ebimbe kanat mı 8 numara mı anlamadım ben. Ne oynuyor bu arkadaş
Bu takım bundan sonra 3lü oynayacaksa niye Icardiyi beklesin. Icardi yoksa Bats var Mertens var.Icardi yok zaten ucluye gecmeye gerek de yok
ahmed barussoya benzettim bu eminbeyi
Lafin gelisi 2 hafta dedim hadi 3 olsun gelecek iste yedek kalacak degil ya.Nereye geliyor iki haftaya icardi bu fizik olarak sakatliktan en gec donen oyuncu 1 ayda gelsin opup basima koyarim
Bu hesap reel mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hesap reel mi
Ben bundan sonra da 3 lu taraftarı değilim hocam.Bu takım bundan sonra 3lü oynayacaksa niye Icardiyi beklesin. Icardi yoksa Bats var Mertens var.
Bu hesap reel mi
1 ayda öyle gider oldu 2 ay 1 ay da form tuttu desek 3 ayNereye geliyor iki haftaya icardi bu fizik olarak sakatliktan en gec donen oyuncu 1 ayda gelsin opup basima koyarim
Ben tam tersi düşünüyorum. Kalırsa double-double yapabilir ligde.Ziyechten kurtulamamız çok kötü olacak.