Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.698
- 23.065
- 2.393
Görün bak zalewski'ye 12 çok diyen adamlar laurenti'ye 15 gömer niye çünkü cenker'in istediği adam. Tıpkı doue transferinde olduğu gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haluk mu gazeteci
Bana bir Allah'ın kulu oluşan gündem nedir anlatsın. Ne oluştu beyler? Roma yöneticisi foruma üye olup dünkü maç yorumlarını mi okudu? Ne oldu yav ne oldu? Anlastiysan bitmistir o iş sen anlasamamissin işte kabak gibi ortadaBurhan Can Terzi: "Galatasaray ve Roma, Zalewski konusunda 6 milyon Euro'ya anlaştı ancak oluşan gündem sonrası Roma 'Biz anlaştık ama biraz daha verin' diyor. Şu an bu görüşülüyor."
hic bi etkisi olmadıHaluk olmasa lale orta halen mhk baskaniydi
Iyi oyuncu fuleli atletik gelsin 3 lu oynucaksa jacobla oynasin tutmazsa kanat olsun elimizdeLaurentine ne alaka yaw tekrar 4lüye mi dönüyoruz :d
gelecek adamlarla kim poz veriyorsa odur
bu herif yapmaz sanmıyom
+++ Olarak bunlar keremi ucuza satıp parayı oğuza gömmeye çalışıyor diyen yönetici de büyük ihtimalle aynı kişidoue ile anlasıp transferi iptal ettirip
sonra jelert alan kim araştırılsın
gardi doueyi bitirmişti!!!!!!!
Arda guler baska kimse olamazBurhan Can Terzi: “Of of, bir gelirse ne olur kestiremiyorum."
onlar yine mesela 30 Agustos cuma gunu saat 24:00'te yaziyor, yani 30 Agustos gunu son gun ve 31 Agustos gecesini baglayan gece diye cozuluyor. Bizimkilerde saat falan da yazmiyor.uefada öyle biraz 24:00 yazdılarmı deli oluyorum ...bari 23:59 yada 00:01 yaz net anlaşılsın.

3 gün önce Galatasaray transfer yapmak için yapmayacak diyen adam bu değil miydiHaluk Yürekli: "Galatasaray transferde korkunç geç kaldı."
Git nüfusuna yazıl oğlum. Emre yürekli olHaluk yürekli döktürüyor tv100’de
Sazı eline aldi kimseyi konusturmuyor
![]()