Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi, eşi ile barışmış.. Az önce bir kanalda haberi vardı.

Fit ve kafası rahat bir Icardi...

herifler garip transfer pr'larıyla 2 ay önce bjk'den 5 yediğimizi iyi unutturdular ama. çivi çiviyi cimbomlu cimbomluyu sökermiş gerçekten de

Yine sapla sapan karışmıs. Siz niye muhabirlere kızıyosunuz anlamadım. Ne suçu var adamların. Yönetime ulaşabiliyolar birileri bunlara isim veriyor bunlarda paylaşıyo. E adamların işi bu muhabir sonuçta. Yöneticiler bunları kandırıyo. Teklif yapmadıkları adamları bile yalandan söyleyip taraftarı uyutuyorlar. Gelmeyen adamlarla kulüpleri ile neler konuşuldu, resmi teklif kaç euro elinde resmi belge olmadan hiç kimse (muhabirler dahil) bilmiyo. Kim bilir ne komik şeyler vardır orda. Bizi rezil duruma sokacak. Belkide transfer olmasın diye saçma teklifler yapıyoruz. Değilse bile transfer sorumluları demekki bu işi bilmiyo.. İkna nedir pazarlık nedir bi haberler bundan.
Zaten olay kendi içinde çözülüyoda görebilene işte.
Paran var limitin var. Bukadar oyuncuya teklif götürüp hiçbirini alamadıysan bu normal olamaz dimi??

Aynı zamanda şu bıyıklı arkadaş çıkıp ağzıyla itiraf etmedi mi. Demedi mi limit sorunumuz yok. Biz bilerek limit sorunu var dedik. Yani açıkça yalan söyledik taraftarı kandırdık diyo. Özrü kabahatinden beter. Yok oyuncular demotive olmasın falan filan. Sanki oyuncular bilmiyor gönderilmek istendiğini. Zaha Ziyech ve Sergio ya şampiyonlar ligi ön elemesinden önce kendinize kulüp bul demediniz mi? Kerem o esnada Spartak Moskova ile görüşmedi mi?
Açıkladığın sebep mantığa uymuyor işte. Yalan...

Öte yandan Sara ve Jellart iyidir kötüdür zaman göstercek. Ancak ödediğimiz para ikisine yaklaşık 30m euro. Senelik ücreti hariç. 30m euro ya bonservisi ile tartışmasız iki adam almayı neden tercih etmediniz? Şimdi söylemek iftira etmek istemem ama bana bu pek normal gelmiyo. Herneyse kimseye ithamda bulunmuyorum ama ilginç ve tuhaf.

Sonuç olarak yine aynı taktiği yapıyolar. Yine uğraştık olmadı stratejisi.
Yemeyin arkadaşlar yemeyin... Dursun yönetimleri hep aynı şeyi yaptı. Bu adamlar bu kulübe zarar veriyor.
Birde Muhabirler filan değil bu işin sebebi onlara kızmanız bişey ifade etmiyor. Direkt olarak sorumlu Galatasaray taraftarının duyguları ile defalarca oynamış olan bu basiretsiz YÖNETİM...

Son düzenleme:
Okan hocayı yeme işine girmişler bu yaz boyunca operasyon çekilmiş iddaası var.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da scout ekibi var hep son gün transferler yapılıyor burada bir yanlışlık var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt