Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Biz Burak Elmas'ı bu Dursun Özbek için mi yolladık diyorlarmış."

Takımın yaş ortalaması 26. Takımın yaş ortalamasını 26 da tutan genc futbolcuların hiç birisi ilk 11 e giremiyor. İlk 11 imizin yaş ortalamasi 30.

Sevgili hocamız günü kurtaracak diye genc transferi de yapmıyoruz artık aldığımız topçular hep günlük.

Elde para edecek tüm topçuları sattik nerdeyse bir tek barış alper kaldı.

Vallahi fecaat bir kadro mühendisliği var. Sağ sol bek sürekli değişiyor bir türlü istikrar sağlayamıyoruz ayrica asla yedekleri olmuyor beklerin. Ya hoca ne istediğini bilmiyor ya da yardımcısi falan yok. Hocam bak orta saha eksik beklerimiz yok bu takıma bişeyler eksik diyen yok sanırım. Sol kanat mevzusuna falan girmiyorum mesela. Diyelim ki 3-5-2 tutmadı ki tutacağını düşünmüyorum tam bir kaos yaşanır.

Vojvoda torino'da sağ stoper oynuyormuş ikinci mevki de sağ bek yani en ihtiyacımız olmayan bölge. Tam cenkerlik transfer.

Haluk Yürekli: "Ali Yüce istifa ettiği gün olağanüstü genel kurul kararı alınmalıydı."

Ellemeyin iyi oldu Okan'a, bir kaç kötü sonuç gelirse istifa edecek, olacağına bakın. Bu kadar şiddetli yönetim savunmak ona mı kalmıştı !?
Savundukları bıraktı dımdızlak takımı, zoraki sistem değişikliğine gidiyor Okan'da, yoksa sistemini bozacak göz var mıydı hiç onda? Olan yine taraftara olacak, umrunda olmaz hiç birinin yarın birgün ayrıldıklarında.

Yönetimin çapsız olduğunu, Uruk un da Hoca olmadığını defalarca söyledik..

İnanılır gibi değil yahu. Şu forumdan bir yönetim kurulu bir de teknik direktör çıkarsak bundan daha kötüsü olmazdı..

Bu topraklarda, bir zamanlar istifa adında onurlu bir müessese vardı.. Vazifesini yerine getirememekle beraber, ar damarı çatlamamış insanların kullandığı...

Artık transfer tagları gereksiz acil olarak #İBRAEDİLMEYECEKSİNİZ olmalı.

Devre arası ya da sezon sonunda Barış da gidince Halil, Yunus, Eyüp gibi has kalite adamlarla yolumuza devam ederiz. Hangi takımda var böyle yerliler? Takımı bunların üstüne kur yeni Avrupa Kupası garanti

okani kovduklari ya da kendisinin istifa ettigi anda , gidicekleri ( caplari sadece ona yeter) tek ismin yine don ne olursan ol gel diyecekleri terim olucagini hepimiz biliyoruz di mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt