Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger bu soyledigi dogruysa o zaman scout ekibi sadece menajer onerilerini izliyor
Yav kolpa atiyolar. Scoutlarin önerdiği adamlara burun kiviriyolar. 2 tane tsl de scout olan arkadaşım var. Anadolu kulübü. Bir menajer kapıdan giriyor dergi gibi açıyor oyunculari vs diye anlatiyordu

ismi cıkmayan oyuncular cenkin yönettigi transferler mi acaba ?

Haluk Yürekli: "Galatasaraylı yöneticiler bu 2 oyuncu olmazsa eş zamanlı başka operasyonlarda yürüyor öyle ya da böyle 2 oyuncu alacağız diyorlar."
Kim gelirse gelsin alıcaz taktiğe uyar mı uymaz mı farketmez demek bu zaten aylardır söylediğimiz bu 10larca isim çıkıyor hepsi farklı tipte oyuncu.

Bir tane babayiğit yok mu point otele şer davasi açacak. Dursun zarari ödemedikce şerri kaldirmayacak

Neyse lanet olsun ya gece gece yine delirttiler insanları. Valla tek umudum takımın mucizeyi yapması. Bu yönetimle bu kadar bile fazla aslında. Oshimeni almışsın yaptığın işe bak. Fener için çalişanlar mi var lan içerde. Başka türlü mantıklı gelmiyo

Bas haindir kendisi
Ben o kısmı bilmiyorum hocam ama diğerleri gibi palavra sıkmadan boey olayından girdi iki beke 20m verilmesinden çıktı. Git yine uyguna adam al 30 a satma ama 4-5 sene kullan dedi. Bende bir taraftar olarak böyle düşünüyorum her adam satış yaparak takıma kâr getirmez. Bazi adamlari oynattığın yıllara göre oraya ekstra maliyet çıkarmadığı için kâr ettirdi dersin.

Misal Muslera sonrasi fb kaleciye kac para gömdü biz kac para gömdük. Veya gomis sonrasi biz neler gömdük kimler geldi geçti

Yeni sistem ve oyuncular ile baya bir heyecan geldi bana :-)
Zale olmazsa olmaz. Embimbe gelmezse Sara - Lucas yapip, Mertens'i öne atabiliriz.

Mertens-İcardi-Osimhe
Allah Kolaylı Versin Rakibe 🙂

Bu tarafı komple Dinamzm bastı mı gider, öteki daha oyun aklı ve teknik mi yapmak [ 1 ]

....yoksa daha dengeli bir yapi mi [ 2 ]

[ 1 ] böyle olur:

______________ | Muslera |
_______David__Nelsson___Jacob
BAY______Torreria ___ _Sara____Zalewski
_________________Mertens
_______ Osimhe _______ İcardi

Davidson - BAY - Torreira - Osimhe

Sanki Yüksek hızlı tren 😧😜😍
Takımları delip giderler.

Öteki taraf ise Mertens - İcardi - Zalewski - Sara

Daha teknik oyun aklı olan taraf.

Tabiki Osimhe ve / veya Sara ile İcardi/Torreria yer değişikliği yaparlarsa daha dengeli olur.

Siz hangisini tercih edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt