Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Bu işlerin tepeden tırnağa değişmesi lazım."

Haluk Yürekli: "Sene başında 10'ar tane oyuncu listesi var ya hepsi menajerlerin kendi önerdiği oyunculardan oluşuyor."

haluk dursuna sallıyor simdide

ben emınım dursunu indirip bize baskan olmak ısteyen bırı var

isimleride o sızdırıyor

Bu hainleri bulmanın yolu çok kolay. Mavi boya tekniğiyle kabak gibi açığa çıkar:

Galatasaray Baskanı olarak:
Hatip'e dersin ki: "Gardi X oyuncuyla görüşüyormuş. Kimse bilmiyor, aman aramızda kalsın".

Cenker'e dersin ki: "Gardi Y oyuncuyla görüşüyormuş. Aramızda kalsın"

Metin'e de dersin ki: "Gardi Z oyuncusuyla son aşamaya gelmiş. Ağzını wiki tut".

Sonra kenara çekilir izlersin. Hangi isim çıkıyorsa köstebek de hain de odur.

Ama bunu yapmıyorsan, haini bulamıyorsan o zaman hain sensindir...

yav bide hakanı fln ıstıyonuz

bu adamı gs taraftarı yemıyecek mı sanıyorsunuz

milli takımda bile taş gibi oynayıp mobbing yiyor

Haluk nasıl bir tip bu programda anlaşılıyor Kendi kanallarinda çoluk çocuğa karşı yayın yaparken yönetimi koruyup böyle tv de yorumcular karşısında yönetime sallayan kaypak oğlu kaypak bir herif

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da muhalefet ayağa kalkmış durumda şu an yönetimin tek derdi var transfer filan değil onların tek dertleri mali genel kurulda ibra edilmek istiyorlar."

Sövebilir miyiz?
Hayırdır??? Neden gönderiyonuz Gözünüzün nuru Cenk Ergünüzü?? Hani bu işin piri bu adamdı?? Değdi mi lan Erden Timur'u yemeye.. Ha bide Cenk Ergün Galatasaraylı değil mi?? Neden para alıyo?? Basiretsiz beceriksizler..
Varsa sebebi paylaşın bizde bilelim. Bilet olaylarını unutmadık sizden herşeyi bekliyoruz sayın yönetim... Bu sene size rağmen birşeyler olur mu takım yine mucizeyi yapar mı bilmiyorum ama inşallah malî genel kurulda rezil olup gidersiniz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt