Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem i Cenk yedi
Zaha yı da Okan

Dursun da bu ikisinin yerini doldurmayarak hem Cenk i hem Okan ı yedi

Herşey sırayla gidecek en son taraftarda dursun u yiyecek

En iyi ihtimalle yarım sezona kurtulacağız hepsinden inanıyorum, aksi taktirde şikecilerden bi farkımız kalmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2017dede kurtuluyoruz demiştik sonra yine gs liseli diye geldi.Kapalı yapı var kendi aralarında dönüyorlar klübü.

Kerem i Cenk yedi
Zaha yı da Okan

Dursun da bu ikisinin yerini doldurmayarak hem Cenk i hem Okan ı yedi

Herşey sırayla gidecek en son taraftarda dursun u yiyecek

En iyi ihtimalle yarım sezona kurtulacağız hepsinden inanıyorum, aksi taktirde şikecilerden bi farkımız kalmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Malesef Kerem Zaha olayının benzerini Icardi Osimhende de yaşayacağız. Takımın en güçlü olduğu yere oyuncu aldık. Çift forvetli sistem tutmaz tutmayacakda, hocada mecburen tek forvetli eski sisteme döner, osimheni kanatta oynatır ya da Icardi yi Merteens yerine, bu sefer taraftar Icardiye söylenmeye başlar onun yüzünden olmuş gibi. Sezon sonu Icardi kaçar, Osimhen zaten gidici, aynı olay.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem konusunda yonetim kadar taraftar da suçlu, taraftar da sevmedi keremi, sürekli ıslık vs, sosyal medya baskısı. Kerem fiyatına jelert aldik, skandal bir durum. Ocağı görmeden yonetim de okan da gidecek.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam ağzına geleni soyluyor sonra diyor ki asgari ücrete mi oynuyor diyor cehalet ozguveni

Malesef Kerem Zaha olayının benzerini Icardi Osimhende de yaşayacağız. Takımın en güçlü olduğu yere oyuncu aldık. Çift forvetli sistem tutmaz tutmayacakda, hocada mecburen tek forvetli eski sisteme döner, osimheni kanatta oynatır ya da Icardi yi Merteens yerine, bu sefer taraftar Icardiye söylenmeye başlar onun yüzünden olmuş gibi. Sezon sonu Icardi kaçar, Osimhen zaten gidici, aynı olay.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
icardi ve osimen şu an okan hocanın yönetebileceği değil - anca "umarım bna karşı olmazlar" diye umabileceği isimler bana göre...

icardi özellikle isterse saha içinde taktik verir okan hocayı umursamadan.

ben sanmıyorum orda sıkıntı yaşarız.

Bu yönetememek vs değil bu arada. 2 senenin şampiyonu olmuş ve şlye gitmiş takımın kadrosunu tamamen dağıtıp rotasyonunu Fenerbahçe’nin zaten gerisine ve veteran besiktasın bile gerisine düşürmek hainliktir, çok net bu.

Cenk, İbo ve Dursun’un üyelikleri iptal edilip kulüple ilişikleri kesilmeli.

Erden Timura ihanet edenlere karma tokat üstüne tokat vuruyor
hiçbir işleri rast gitmiyor!

yönetiminden hocasına hepsi rezillik üstüne rezillik yaşıyor!

olan bize oluyor ama bu işin sonunda Erden Timurun başkan olarak dönmesi var diye düştüklere duruma gülüyorum sadece özellikle burukun düştüğü durum Erden Timur transferlerinin kaymağını yedi ama o en büyük ihaneti yaptı!

Erden Timura ihanet edenlere karma tokat üstüne tokat vuruyor
hiçbir işleri rast gitmiyor!

yönetiminden hocasına hepsi rezillik üstüne rezillik yaşıyor!

olan bize oluyor ama bu işin sonunda Erden Timurun başkan olarak dönmesi var diye düştüklere duruma gülüyorum sadece özellikle burukun düştüğü durum Erden Timur transferlerinin kaymağını yedi ama o en büyük ihaneti yaptı!
Erden Timur için ibadet et ona tapın dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt