Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gene 2ler 3ler doluştu kadroya. Şimdi bu maaşları verdikten sonra yerlileri de öyle 300 bin euroya falan oynatamazsın. Maaş yükü inanılmaz artıyor klübün. Bir de yıllık 2-2.5m euro verdiğin topçuyu da kolay kolay satamazsın söylendiği gibi 2.5 vereceksek Zalewski'ye çok da iyi bir transfer olmaz

300 bin euro alan Zalewski'ye 2.5 milyon mu verecekmişiz :ROFLMAO: Ben sövmekten yoruldum artık. Pes ediyorum. Takımdan değil futboldan soğuttular yemin ediyorum. Açıp Premier Lig izleyesim bile gelmiyor. Benim gibi bir futbol sevdalısına bunu yapmak büyük beceri isteyen bir iş. Emeği geçenlerin ABV.

Zalewski 6-7m euro bonservis max 1.5m euro yıllıkla alırsan iyi transfer olur. Kendini tam olarak ispatlamamış genç oyuncuya 2.5m euro maaş verilir mi la kafayı mı yediniz?

Bunlar nerde arkadaşlar? Deve kuşu gibi kafalarını kuma gömdüler. Takımın içi boşaltılırken hiç sesleri çıkmıyor?

sucuk.webp

IMG_0682.webp

Öyle bir gülüşü var ki; balık görse unutmaz, kelebek görse ömrü uzar.
Öyle bir gülüşü var ki; yaza çevirir kışları, papatyadan taç giyer iklimim.
Öyle bir gülüşü var ki; görünce gökkuşağında sekizinci renk çıkıyor.
Öyle bir gülüşü var ki; sanırsın mevsim hep bahar.
Öyle bir gülüşü var ki; kahve gibi. Bir kez bakınca, hatırını ödemek için kırk yıl yanında olmayı istemek gibi.

Havyarli kanepe ve toscana şarabına hepsi tav 😅 bi de ibra etmeyecek hayali kuruyoruz 🫠

Harç bitti yapı paydos. Transfer filan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt