Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.543
- 3.560
- 1.813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zalewski’yi getirme adına bugün için uçuş planı varmış. Olur olmaz bilmiyorum ama eğer aksilik olmazsa sanırım öğleden sonra millete düşer.ne yazmış ?
Zalewski’yi getirme adına bugün için uçuş planı varmış. Olur olmaz bilmiyorum ama eğer aksilik olmazsa sanırım öğleden sonra millete düşer.
Bunu yazmış.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ugur iz keyfi olarak atti üstad totem yapiyorSenin zıttın nerde lan.
Attılar mı
Fenerli olsan ne olurmusun rekntasGsli olmaktan cidden utaniyorum cok yoruyor kulup
Yonetimde cidden gsnin iyiligini dusunen 1 allahin kulu yok, 1 kisi vardi istifa etti o da zaten
İsmini etiketleyip sövmek serbest dediler30 yıldır bundesliga izliyorum ebimbe kanat mı merkez os mi haberim yok
kendime bile söverim rdas estagfurullah ne demekİsmini etiketleyip sövmek serbest dediler
Öyle bir şey yapsam kızmazsın demi Kemal reis
Bonservisi yine iyi yav, 3 güne transfer sezonu bitiyor köşeye sıkışmışsın bu işi 5inde falan yapsalardı 9a alırsın şimdi zor.Zalewski için 10 gün önce 9m euroyu kabul etmiş Roma şimdi transfer sezonu bitmişken ne diye 10lara 12lere çıkıyoruz mal mıyız biz? Max 6-7m euroya bitmeli bu iş. Adamın 7-8 ay sözleşmesi kalmış zaten