Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada dün Jakobsun maçını izledim insallah yanılırım baya vasat bir elemana benziyor. Fizik dışında bir numarası yok gibi herifin olursa sol stoper olur asla sol kanat bek oynayacak yeteneğe sahip değil.
Vasat oyuncu zaten. Bu sene yediğimiz en büyük kazık o olacak. Umarım zorunlu opsiyon şartlara bağlıdır. Yoksa 10 edecek adam kesinlikle değil

Adamlara bu paraları vermez isek bu boktan lige niye gelsinler. O zaman bu tür adamları sen buralara gelmeden keşfedeceksin.

Ayrıca Zalewski, Nebimbe Sara transferleri oyun hızını çık üst düzeye çıkarır. Tempo bayağı artar. 3 lü savunmayı da becerebilirlerse iyi bir Galatasaray izleyebiliriz.
3 lü
Muslera
Davinson, Nelsson Jakops
Barış Nebimbe Torreira Saha Zalewski
Osimhen İcardi(Batsuai)

Yarınsız adam dursun özbek

Kulübün altına dinamitleri döşüyor yine

Oliveira dubois cicaldau gitti döşeme kontejanı boş kaldı haliyle

mevcut yönetimin bu sezonu tamamlaması için Hocanın geçen sezon bıraktığı yerden devam etmesi ve sezon sonu şampiyon olması lazım.

Şimdi şu oğlan gelecek iki yıldır takımda oynamadık ve sahada basmadık yer bırakmayan barışın üç misli maaş mı alacak

Sülalesine zeybek oynattığımın yerinde barış alper bunu gurur meselesi yapıp gitmiyorsa ona da yazıklar olsun
Barışın yeni maaşı da aşağı yukarı o kadar ki.
Genç, Polonyalı mt oyuncusunu alıyorsun bir de burdan bakmak lazım.
Bana kalsa 500 bin üstü vereceğim 3-5 oyuncu olur max geri kalanı o seviyede olur beğenmeyen de uzar.
Aradaki fark da scout ekibine yatırsan zaten bunların hepsinin muadilini alır getirirsin vizyok yok ülkede.

Zalewski kim yav Ukrayna Rusya savaş cephesinden falan mı bulduk?

22 yaşında Roma altyapılı Polonya milli takımı oyuncusu
En azından 30 yaşında kariyeri bitmiş adama 4 yıllık 11 milyon bağlayıp yarım sezon yararlanıp sonra kalan parasını verip zorla göndermekten daha mantıklı

Barışın yeni maaşı da aşağı yukarı o kadar ki.
Genç, Polonyalı mt oyuncusunu alıyorsun bir de burdan bakmak lazım.
Bana kalsa 500 bin üstü vereceğim 3-5 oyuncu olur max geri kalanı o seviyede olur beğenmeyen de uzar.
Aradaki fark da scout ekibine yatırsan zaten bunların hepsinin muadilini alır getirirsin vizyok yok ülkede.

Aynen öyle katılıyorum

Barışla imzalandı mı ya haberim yoktu

30+adamlara (Rafa Rabiot dahil) Zalewski gibi adamlara yatırım yapmak mantıklı bugün almazsan 6-7 ay sonra sana gelmez Zalewski.Toplam maliyeti 4 yıl dahil 18-20 milyon Euro arasiyken hiçbir sekil bonservis kazanamayacagin Rabiot 30 milyon Euro.Ebimbe ve Zalewski gibi adamlar dan zarar da etmezsin kaybetmezsin de.

adam 300b kazanıyor Serkan. hadi ver 1-.1.5m filan da 2.5m çok fazla
O 300 bin altyapı çıkış kontratı roma ile kontrat yapsa 1- 1.5 arası alır. Bize gelmek içinde 2.5 istiyor haliyle bizde de cenker gibi eli bol kulübün parasını yarınlar yokmuş gibi harcayan birisi başta olunca transfer olursa o rakamlarda gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt