Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu zelenski solak değil mi? :crushed:

Jakobs'da o ışığı gördüyseniz problem yok

Hacım biz görmesek ne olur jakobsa banko 9 milyon euro vereceğiz. Jakobs solda Zalews sağda çok daha iyi olabilir. Barış Alperi de ya 2li forvette kullanırız ya da hamle oyuncusu vs. Daha jelert var bu kadar maliyetli adamların 2 tanesini yedek bırakmak akıl karı mı sence

Zalewski ile Bardakçı'nın alakası tabi yok ama Bardakçı kendini toparlarsa onu sol kenar stoperde oynatırken Jakobs'u kanat bekte kullanman gerekecek bu durumda Zalewski'ye o kadar para vermeye gerek yok. O bütçe ile orta saha ve yedeğe Ahmetcan Kaplan alınması daha mantıklı olur.

Ahmetcan yedek için alınmaz bro. Yedek kalmak için Ajax’tan buraya gelmez birisi.

Ayrıca Abdülkerim bi iyi bi kötü, Jakops sakatlandı o zaman ne olacak?

Bu takım 55-60 maç oynayacak bu sene minimum.

Ben kadronun genclesmesini ve kaliteyi korumamizi olumlu buluyorum.Zalewski konferansı kupası kazanmış Roma'da Avrupa Ligi'nde final oynamış bir oyuncu yaşına göre gayet tecrübeli bir oyuncu.Ebimbe desen PSG altyapisindan çıkmış hatta oynamış dikine giden kanada geçebilen bir oyuncu tam ihtiyacımız olan özellikler.Jelert Sara Zawleski Ebimbe Osimhen gibi yaş olarak 21-25 arası oyuncularla başarı gelir.

Rize maçına kaldı 5 gün;

Bu transferler bu akşam İstanbul’a gelir veya yarın sabahtan gelse ve antrenmana katılsa;

Rize maçında 2. Yarı bile oyuna girseler olumlu.

Rize maçında beklentim;

Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Kaan - Torreira - Sara - Jelert
——Mertens - Bats

2. Yarı başlarken Apo veya Jelert çıkar Yakops girer, Mertens çıkar Osimen girer

Eğer Zalewski vb yeni oyuncular da gelirse onlar da dk 70 civarı maça dahil olurlar

Bunlar nerde arkadaşlar? Deve kuşu gibi kafalarını kuma gömdüler. Takımın içi boşaltılırken hiç sesleri çıkmıyor?

Ekli dosyayı görüntüle 261411
Marasta efendioglu sucukları markasından bı sucuk aldım, kahvaltıda demin yedim. Evde durup dururken 'lay lay lay lay lay, saldır Galatasaray' diye bağırmaya başladım. @doctors zehirlendim sanırım, doktora gitmeli miyim sizce? Ayrıca içimden bı tarikate girip mafyacilik oynamak geliyor. Evin içinde beleş bilet arıyorum, bulamıyorum, yaz sicaginda boğazıma atkı bağladım, kafamda yakisiklim şarkısı çalıyor, nereye baksam dursunu görüyorum.

Ben kadronun genclesmesini ve kaliteyi korumamizi olumlu buluyorum.Zalewski konferansı kupası kazanmış Roma'da Avrupa Ligi'nde final oynamış bir oyuncu yaşına göre gayet tecrübeli bir oyuncu.Ebimbe desen PSG altyapisindan çıkmış hatta oynamış dikine giden kanada geçebilen bir oyuncu tam ihtiyacımız olan özellikler.Jelert Sara Zawleski Ebimbe Osimhen gibi yaş olarak 21-25 arası oyuncularla başarı gelir.
Transferlerin gelen kısmında hiç sorun yok bu sene. Geçen senenin çöplerine çok para verdik göndermek için. Ayrıca hocamızın iğrenç kadro mühendisliği bizi 3-5-2 ye zorladı transfer döneminin kapanmasına 1 hafta kala. Plansızlık çok kötü. Zorla sara aldırttı bize güçlü merkez orta saha lazımken. Sara kötü değil ama dirençsiz oluyordu takım. Şimdi mecburen 3-5-2 oynayacağız ve bu da direncimizi artıracak.

Konusulan paralara gelmesin

Zaten paralari sactilar ve takim güclenecegine geriye gitti

Inanilir gibi degil. Tarihi bir beceriksizlik ile karsi karsiyayiz
Şöyle düşün herifin alt yapı maaşı o para gittiği hiç biri yerden o paraya oynamaz zaten daha da roma sözleşme yenilese mesela en az 1.5 olur gene maaş normal aslında 2 ye falan bitse daha tatlı olur

4 yıl sözleşme iyi zaten yaşı genç;

2.5 milyon Euro da gayet normal

Okan Buruk senin kadro planlamanı bilmemne yapayım. Jelert aldırdın yetmedi jakobs yetmedi zalewski. Hepsinin optimum performans verdiği pozisyon 3-5-2'deki 5'linin solu. Ne saçma bir herif oldun ya.
Operasyonu milli araya denk getirdi hesap vermemek için

Bişi sorulmaması için de italyaya kaçtı

Şu anda da saddam gibi saklanıyo

Rize maç önü gülüp lafı geveleyip hepimizi aptal yerine koyacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt