Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
degilBu zelenski solak değil mi?![]()
Jakobs'da o ışığı gördüyseniz problem yok
Zalewski ile Bardakçı'nın alakası tabi yok ama Bardakçı kendini toparlarsa onu sol kenar stoperde oynatırken Jakobs'u kanat bekte kullanman gerekecek bu durumda Zalewski'ye o kadar para vermeye gerek yok. O bütçe ile orta saha ve yedeğe Ahmetcan Kaplan alınması daha mantıklı olur.
E sağ ayağıyla Jelert de oynardı orda. 12 milyon bons. 2.5 maaş verip iknaya uğraşıyoruz bir de herifi yine dünyada başka adam kalmamış gibi.
Marasta efendioglu sucukları markasından bı sucuk aldım, kahvaltıda demin yedim. Evde durup dururken 'lay lay lay lay lay, saldır Galatasaray' diye bağırmaya başladım. @doctors zehirlendim sanırım, doktora gitmeli miyim sizce? Ayrıca içimden bı tarikate girip mafyacilik oynamak geliyor. Evin içinde beleş bilet arıyorum, bulamıyorum, yaz sicaginda boğazıma atkı bağladım, kafamda yakisiklim şarkısı çalıyor, nereye baksam dursunu görüyorum.Bunlar nerde arkadaşlar? Deve kuşu gibi kafalarını kuma gömdüler. Takımın içi boşaltılırken hiç sesleri çıkmıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 261411
Transferlerin gelen kısmında hiç sorun yok bu sene. Geçen senenin çöplerine çok para verdik göndermek için. Ayrıca hocamızın iğrenç kadro mühendisliği bizi 3-5-2 ye zorladı transfer döneminin kapanmasına 1 hafta kala. Plansızlık çok kötü. Zorla sara aldırttı bize güçlü merkez orta saha lazımken. Sara kötü değil ama dirençsiz oluyordu takım. Şimdi mecburen 3-5-2 oynayacağız ve bu da direncimizi artıracak.Ben kadronun genclesmesini ve kaliteyi korumamizi olumlu buluyorum.Zalewski konferansı kupası kazanmış Roma'da Avrupa Ligi'nde final oynamış bir oyuncu yaşına göre gayet tecrübeli bir oyuncu.Ebimbe desen PSG altyapisindan çıkmış hatta oynamış dikine giden kanada geçebilen bir oyuncu tam ihtiyacımız olan özellikler.Jelert Sara Zawleski Ebimbe Osimhen gibi yaş olarak 21-25 arası oyuncularla başarı gelir.
Şöyle düşün herifin alt yapı maaşı o para gittiği hiç biri yerden o paraya oynamaz zaten daha da roma sözleşme yenilese mesela en az 1.5 olur gene maaş normal aslında 2 ye falan bitse daha tatlı olurKonusulan paralara gelmesin
Zaten paralari sactilar ve takim güclenecegine geriye gitti
Inanilir gibi degil. Tarihi bir beceriksizlik ile karsi karsiyayiz
Operasyonu milli araya denk getirdi hesap vermemek içinOkan Buruk senin kadro planlamanı bilmemne yapayım. Jelert aldırdın yetmedi jakobs yetmedi zalewski. Hepsinin optimum performans verdiği pozisyon 3-5-2'deki 5'linin solu. Ne saçma bir herif oldun ya.