Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bu transfer yatar. Daha fazla zarara sokmasınlar takımı.

Zalewski içinde özel uçak göndereceksek, getirip poz kasacaklarsa. Neyse yaa, Allah belalarını versin.

Tek beklentim lige havlu atmadan seçim olması. 4. yıldız sezonundaki gibi.

Yine dört bir yana haber salıp yurt dışına çıkıyorlar. Bu sefer de boş dönerlerse transferde Abdurrahim Albayrak'tan daha başarısız olduklarını tescil ederler.

3 yönetici de bir oyuncu için italya'ya gidiyor. Alternatifleri nerede ?

ilgilendiğiniz diğer isimler farklı ülkelerde değil mi ? inanilir gibi değil.

Mctominay transferi içinde davulla zurnayla gidilmişti ama sonuç ortada...

Bu kadar adamın zalewski için o kadar gitmesi büyük rezalet, onursuzluk. Koca Galatasaray kulübü Bu hallere düşmemeli.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam muhabbet şöyle

Yönetim Kurulu toplantı salonunda çay kahve takılınırken başkan giriyor,

"evet , taraftar çıldırmış , alalım şu çocuğu gelelim, daha önümüzdeki aya hazırlanacağız , moruklar etkileniyor çok ses çıkınca....Cenk hafi fırla bakalım..2.2 istiyordu 2.75 vercen unutma .."

"Başşkanmıııııaaaaağmmm"

"Noluyor ibraam"

"Başkaanııııım Hodja metetti bir yerde indirim var diye , benle simitte gidek ... mozarella falan getirriik sizede - iş yok nede olsa burda"

"Hadi keratalar gidin bakalım"

Bizim muhtesem 3lu gene elleri boṣ dönecegini bilmeyen yoktur herhalde

Arada bi romayi dolasip gelirler

Abuk sabuk bir maliyet ile birini almamızdan korkuyorum.

Uzaktan kumanda gibi bunlar

"Gardi sen görüşmeleri yap tamam mı? Sonra adamlar teklifimizi kabul ediyorsa hemen ara bizi."

Bunların yaptığı yöneticiliği herkes yapabilir şuradan rastgele 3 kişi saysam mesela Feramuz yapar mı, yapar hemde adamlara wow atarak uzaklaşır sonrasında

Bu tarz transferlerde beni mutlu eden başka bir detay mesela Zalewski başarılı performans gösterse bir anda değeri 20 üstüne çıkabilir ama yaşı geçmiş oyuncuların değerleri hep geri gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt