Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En az 10 milyon € bonservis, en az da 2 milyon € maaş ile bu şımarık bebeyi bize kitleyecekler.

Sonra göndermek için uğraş dur.

Bu kadar adamın zalewski için o kadar gitmesi büyük rezalet, onursuzluk. Koca Galatasaray kulübü Bu hallere düşmemeli.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tatil yapıyorlar hocam işte. Mesele transfer değil, yeme-içme-kaçak et bütün giderleri kulüp karşılıyor

Uzaktan kumanda gibi bunlar

Gardi sen görüşmeleri yap tamam mı? Sonra adamlar teklifimizi kabul ediyorsa hemen ara bizi.

Bunların yaptığı yöneticiliği herkes yapabilir şuradan rastgele 3 kişi saysam mesela Feramuz yapar mı, yapar hemde adamlara wow atarak uzaklaşır sonrasında
Gardi oyuncuları aldıktan sonra kamera önünde bizimkiler

Ekli dosyalar

• 1725381020614_zrjlfs_2_0.jpg
    1725381020614_zrjlfs_2_0.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 14
Bu ebimbe kim yav ilk defa bütün forumun bir oyuncuyu hiç laf etmeden istesdğini gördüm mbappe gibi bir şey mi bu nereden cıktı bu adam nerede oynuyor kimcidir necidir gscforumu kendine nasıl bağladı

Bu transfer döneminin baş sorumlusu okan buruktur. İsteyen istediğini desin. Kendi sezon sonu 3 hamle istediğini belirtti, yönetim aldi. Sonra takimi çorba etti bıraktı, şu an ne sistem ile ne adamlara gidiyoruz belli değil. Ebimbe, zalewski 3lu oynarız herhalde diyoruz, sonra bir anda cherki ismi çıkıyor. Ne alaka bunlar? Hermoso ile ilgilendik alamayinca forvet aldik, başka stoper ile ilgilenmedik. Nedir bu çelişkiler?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 kişi niye ben onu anlamadım bir olur hadi iki olur, üç kişi nedir, iyice gezmeden gelmeyin romayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt