Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 3.377
- 4.380
- 1.913
Oraya pizza yemeye banko giderler rtaşNapoli kotu bir sehir. Oraya gidilmesini cok tavsiye etmem. Kaos icinde. Gerisi guzel yerler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oraya pizza yemeye banko giderler rtaşNapoli kotu bir sehir. Oraya gidilmesini cok tavsiye etmem. Kaos icinde. Gerisi guzel yerler.
O zaman adanın masraflarını arlarında toplayıp versinler. Daha aidat vermekten acizlerYönetimin gitmesini istiyorsanız bu habere sevinmelisiniz. Adayı halka açmak isteyen yönetimi Genel Kurul üyeleri tutmazlar zaten.
Hayatimda yedigim en guzel pizzayi San Marino'nun bir koyunde yemistim. Pizzayi baska yerlerde de bulurlar yaniOraya pizza yemeye banko giderler rtaş
Hocam yanlis anlamada gocmenin bilr seviyesi var bizim ulkede 3 4 milyon gocmen var italyada ne kadar gocmen vardirGocmen sorunu Avrupa'da da bayagi buyumeye basladi. Ayrica Italya bati Avrupa ulkelerinin en kani kaynayan ulkesi. Cok ipsiz sapsiz var. Bize benzer yanlari da cok. Buyuk sehirleri cok da guvenli degil. Ozellikle Roma ve Napoli.
Floransa ve toscana mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Diğerlerini sallayın, pişman olursunuz.İtalya, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile ünlü bir ülkedir. İşte gezilecek bazı önemli yerler:
Bu şehirlerin her biri, İtalya'nın zengin kültürel ve doğal mirasını keşfetmek için harika fırsatlar sunar.
- Roma: Kolezyum, Vatikan, St. Peter's Bazilikası ve Pantheon gibi tarihi yapılarıyla ünlüdür.
- Floransa: Sanat ve mimarlık açısından zengin olan bu şehir, Uffizi Galerisi ve Duomo Katedrali'ni içerir.
- Venedik: Gondolları ve tarihi kanallarıyla ünlü olan bu şehir, San Marco Meydanı ve Rialto Köprüsü'ne ev sahipliği yapar.
- Milano: Moda ve ticaret merkezi olan Milano, Duomo Katedrali ve La Scala Opera Evi'ni barındırır.
- Napoli: Pompeii ve Herculaneum gibi antik kalıntılara yakınlığıyla bilinir. Ayrıca Napoli pizzasıyla ünlüdür.
- Cinque Terre: Beş küçük köyün birleşimi olan bu bölge, muhteşem kıyı manzaraları ve yürüyüş parkurları sunar.
- Toskana: Şarap bağları, tarihi köyler ve güzel manzaralarla ünlü bir bölgedir.
- Sicilya: Etna Yanardağı ve tarihi şehirleriyle dikkat çeker.
- Sardinya: Berrak denizi ve güzel plajlarıyla ünlüdür.
Osimhen bugün yedek olması iyi umarım hiç süre almaz karpuz tarlasında maç yaptırıyorlar.
Bence de iyi de neden yedek. OB ye malzeme veriyorlar yedek kulübesi için.Osimhen bugün yedek olması iyi umarım hiç süre almaz karpuz tarlasında maç yaptırıyorlar.
Bizim gocmen sayisiyla evet yarisamaz. O ayri konu.Hocam yanlis anlamada gocmenin bilr seviyesi var bizim ulkede 3 4 milyon gocmen var italyada ne kadar gocmen vardir
Gecen istanbula gittim acibadem bagdat caddesi bile gocmen dolmus gecen sene romada bir tane multeci gormedim
Bu konuda Turkiye ile kimse yarisamaz
Zaten secim anketlerinin tutmamasinin nedenide bu hatiri sayilir yuzdeleri degistirecek kadar multeci olmasi
@Metin Cenk Hatipoğlu fyi.Floransa ve toscana mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Diğerlerini sallayın, pişman olursunuz.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 saat sonra burhan: arkadaşlar neden sövüyorsunuz bana ?Burhancan Terzi: "Dün gece Gardi'nin İtalya seferinden sonra İngiltere seferine çıkacağına dair teyide muhtaç bir bilgi geldi."
Umarım açarlar hem ada kendi masrafını çıkarır hem de yönetimin gidişi hızlanır, 1 taşla 2 kuş.O zaman adanın masraflarını arlarında toplayıp versinler. Daha aidat vermekten acizler
Yıldız oyuncuyu istemediği sürece oyundan alırsa hoca ya hoca gider ya da oyuncu gider.Okan'ı Beşiktaş Maç'ından sonra sevmemeye başladım. O Maçla ilgili çok diyecek lafım var ama yine ban yemeyeyimSparta Prag'a elenmesinde bile suçu yönetime attım.Young Boys Maç'ı da aynı olunca suçun Okan'da da olduğunu anladım.Bu kadro Lig'de hep şampiyonluğa oynar.2 takımlı Lig'de Lig 1-2 yıldır falan filan.Hoca değişimi şart bu takıma bence..
Öncesinde çok seviyordun sankigider.Okan'ı Beşiktaş Maç'ından sonra sevmemeye başladım