Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gocmen sorunu Avrupa'da da bayagi buyumeye basladi. Ayrica Italya bati Avrupa ulkelerinin en kani kaynayan ulkesi. Cok ipsiz sapsiz var. Bize benzer yanlari da cok. Buyuk sehirleri cok da guvenli degil. Ozellikle Roma ve Napoli.
Hocam yanlis anlamada gocmenin bilr seviyesi var bizim ulkede 3 4 milyon gocmen var italyada ne kadar gocmen vardir

Gecen istanbula gittim acibadem bagdat caddesi bile gocmen dolmus gecen sene romada bir tane multeci gormedim

Bu konuda Turkiye ile kimse yarisamaz
Zaten secim anketlerinin tutmamasinin nedenide bu hatiri sayilir yuzdeleri degistirecek kadar multeci olmasi

İtalya, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile ünlü bir ülkedir. İşte gezilecek bazı önemli yerler:

1. Roma: Kolezyum, Vatikan, St. Peter's Bazilikası ve Pantheon gibi tarihi yapılarıyla ünlüdür.
  2. Floransa: Sanat ve mimarlık açısından zengin olan bu şehir, Uffizi Galerisi ve Duomo Katedrali'ni içerir.
  3. Venedik: Gondolları ve tarihi kanallarıyla ünlü olan bu şehir, San Marco Meydanı ve Rialto Köprüsü'ne ev sahipliği yapar.
  4. Milano: Moda ve ticaret merkezi olan Milano, Duomo Katedrali ve La Scala Opera Evi'ni barındırır.
  5. Napoli: Pompeii ve Herculaneum gibi antik kalıntılara yakınlığıyla bilinir. Ayrıca Napoli pizzasıyla ünlüdür.
  6. Cinque Terre: Beş küçük köyün birleşimi olan bu bölge, muhteşem kıyı manzaraları ve yürüyüş parkurları sunar.
  7. Toskana: Şarap bağları, tarihi köyler ve güzel manzaralarla ünlü bir bölgedir.
  8. Sicilya: Etna Yanardağı ve tarihi şehirleriyle dikkat çeker.
  9. Sardinya: Berrak denizi ve güzel plajlarıyla ünlüdür.
Bu şehirlerin her biri, İtalya'nın zengin kültürel ve doğal mirasını keşfetmek için harika fırsatlar sunar.
Floransa ve toscana mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Diğerlerini sallayın, pişman olursunuz.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burhancan Terzi: "Dün gece Gardi'nin İtalya seferinden sonra İngiltere seferine çıkacağına dair teyide muhtaç bir bilgi geldi."

Burhan can ağır kolpaci mesela ama adam gerçekten gs li art niyetli değil ama bazı muhabirler net gs li degil

Hocam yanlis anlamada gocmenin bilr seviyesi var bizim ulkede 3 4 milyon gocmen var italyada ne kadar gocmen vardir

Gecen istanbula gittim acibadem bagdat caddesi bile gocmen dolmus gecen sene romada bir tane multeci gormedim

Bu konuda Turkiye ile kimse yarisamaz
Zaten secim anketlerinin tutmamasinin nedenide bu hatiri sayilir yuzdeleri degistirecek kadar multeci olmasi
Bizim gocmen sayisiyla evet yarisamaz. O ayri konu.

Yıldız oyuncuyu istemediği sürece oyundan alırsa hoca ya hoca gider ya da oyuncu gider.Okan'ı Beşiktaş Maç'ından sonra sevmemeye başladım. O Maçla ilgili çok diyecek lafım var ama yine ban yemeyeyim :D Sparta Prag'a elenmesinde bile suçu yönetime attım.Young Boys Maç'ı da aynı olunca suçun Okan'da da olduğunu anladım.Bu kadro Lig'de hep şampiyonluğa oynar.2 takımlı Lig'de Lig 1-2 yıldır falan filan.Hoca değişimi şart bu takıma bence..

Eleştirmek veya istememek ayrı sevmemek ayrı ne hocalar gördük güzelim kadrolarla Okan hocanın çeyreği kadar fayda saglamamis .. Yanlışları epey var ama 2 yıl şampiyon olan adamı 1 sezon başarısız olmadan göndermeye kimsenin gtu yemez..Yönetim çıkıp yeni hoca getirse ve o hoca başarısız olsa kökünü kazirlar kulüpten..
Bu sezon başarısız da olsa kulüp tarihimizde şimdiden yerini almıştır bence.. Son 30 yıla baktığında Terim dışında neredeyse şampiyonluk yasatabilen yok adam 2 sezon ustuste başardı bunu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt