Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.905
- 39.923
- 3.293
Redditte bazı Roma taraftarlainin zalewski yorumlarını taşımışlar sözlüğe okumayın moraliniz bozulmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmesi dogruydu, yerine kimseyi almamak rezillikKerem gibi mi
Çap olarak biraderimismail orta sahayi eksilten biri degildi ki?
Cidden yav. Millet okadar yükseldi ama hangi yorumcuyu dinlesem pek olumlu konuşmadıRedditte bazı Roma taraftarlainin zalewski yorumlarını taşımışlar sözlüğe okumayın moraliniz bozulmasın
Adama 8 + bonus veriyorlarAdama 10-12 bonservis veriyosun
Adam no name
Adam kulübüyle sorunlu
Adamın sözleşmesinin son senesi
Adamı sana satmaları tek ve son şansları yoksa bedavaya gidecek elin güçlü
Adamın da tek şansısın gelmezse min 6 ay çürüyecek
Adama kazandığının 8 katı maaş öneriyosun
Ve
2 sene sonra ayrılmak için madde de koymak istiyor
Ya ben aptalım(inş böyledir diğer türlü vaziyet baya vahim) ya da ben aptalım (seçeneğe bile yazamıyorum durum o kadar vahim)
Adama 10-12 bonservis veriyosun
Adam no name
Adam kulübüyle sorunlu
Adamın sözleşmesinin son senesi
Adamı sana satmaları tek ve son şansları yoksa bedavaya gidecek elin güçlü
Adamın da tek şansısın gelmezse min 6 ay çürüyecek
Adama kazandığının 8 katı maaş öneriyosun
Ve
2 sene sonra ayrılmak için madde de koymak istiyor
Ya ben aptalım(inş böyledir diğer türlü vaziyet baya vahim) ya da ben aptalım (seçeneğe bile yazamıyorum durum o kadar vahim)
Okumaya gerek yok yav. Biraz izledim Jelert 2Redditte bazı Roma taraftarlainin zalewski yorumlarını taşımışlar sözlüğe okumayın moraliniz bozulmasın
Fazla mı aşağı çektik diye şüphe duyuyor biraz insan. Tecrübe de çok önemli futbolda
Fbjk erden timur sayesinde başarının formülünü buldu bizimiler scout fantezisine tonlarca para saçtı. Genç scout transferi herzaman risktir , iyi scouting yapmıyorsan zaten anlamı yok. Okadar basit olsa herkes yapabilirdi zatenfenere bakın bir de bizim orta sahaya bakın..
Taş gibi İsmail yuksekle FRED varken herifler Amrabat aldı bir de ocağa arjantinden orta saha getiriyorlar..
Bizde de Toreira-demirbay-berkan-Sara var..Heriflerin yedek ikilisi bile bizden daha sağlam olur bakın görün ..
Kismen dogru. Bellingham pismis genc olabilir ama Rodrygo, Vinicius, Camavinga geldiklerinde acemi oyunculardi. Sabirli olacaksin onlar gibi.Real genç alıyor ama çoğu pişmiş süper yetenek yıldız zaten. O adamlar genç tecrübeli topçular. Mesela arda gibi bir yeteneği tecrübesi yok diye oynatmıyorlar pişmesini bekliyorlar
Zalewski ile kontenjan dolu oluyor. Biri gitmesi gerekir ekstra bir oyuncu icin.@Alper Altun orta saha almayacak mıymışız adminim?
Cunku eldeki tek orijinal bek Jelert oldugu icin.Biz jakobsu niye aldik jelert zaten sag ve solbek oynuyormus
Yusufu gönderelim gitsin gerek görmüyorum kendisineZalewski ile kontenjan dolu oluyor. Biri gitmesi gerekir ekstra bir oyuncu icin.
işte onlar da kross, modric, benzema gibiler başarıya götürürken takımı yanda piştiler. Bence biz bukadar para harcayacağımıza ucuz gençler alıp kaliteli tecrübeliler yanında rotasyonda pişirsek daha doğru olurdu. Boey, kerem, bay gibiKismen dogru. Bellingham pismis genc olabilir ama Rodrygo, Vinicius, Camavinga geldiklerinde acemi oyunculardi. Sabirli olacaksin onlar gibi.