Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Redditte bazı Roma taraftarlainin zalewski yorumlarını taşımışlar sözlüğe okumayın moraliniz bozulmasın

Okan koç çöpünü nasıl çıkarıyor a spor ya. Transfer programında anilarini anlatıyor, çöp herif.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adama 10-12 bonservis veriyosun
Adam no name
Adam kulübüyle sorunlu
Adamın sözleşmesinin son senesi
Adamı sana satmaları tek ve son şansları yoksa bedavaya gidecek elin güçlü
Adamın da tek şansısın gelmezse min 6 ay çürüyecek
Adama kazandığının 8 katı maaş öneriyosun

Ve

2 sene sonra ayrılmak için madde de koymak istiyor

Ya ben aptalım(inş böyledir diğer türlü vaziyet baya vahim) ya da ben aptalım (seçeneğe bile yazamıyorum durum o kadar vahim)
Adama 8 + bonus veriyorlar
Adam yildiz adayi
Adamin yildiz adayi oldugunun ispati
Adam bekler belese imza parasi alir
Adam bedava gitmez en kötü uzatirlar
Adam genc hayatda cürümez

Adama 10-12 bonservis veriyosun
Adam no name
Adam kulübüyle sorunlu
Adamın sözleşmesinin son senesi
Adamı sana satmaları tek ve son şansları yoksa bedavaya gidecek elin güçlü
Adamın da tek şansısın gelmezse min 6 ay çürüyecek
Adama kazandığının 8 katı maaş öneriyosun

Ve

2 sene sonra ayrılmak için madde de koymak istiyor

Ya ben aptalım(inş böyledir diğer türlü vaziyet baya vahim) ya da ben aptalım (seçeneğe bile yazamıyorum durum o kadar vahim)

Kazık yemek bizim işimiz.

Redditte bazı Roma taraftarlainin zalewski yorumlarını taşımışlar sözlüğe okumayın moraliniz bozulmasın
Okumaya gerek yok yav. Biraz izledim Jelert 2

Defalarca yazdım bunların aldığı oyuncudan fayda gelmez diye. Sakın transfer yapmasınlar dedik. Al işte bir kazık daha girdi. Yangın tayfa mutludur

fenere bakın bir de bizim orta sahaya bakın..

Taş gibi İsmail yuksekle FRED varken herifler Amrabat aldı bir de ocağa arjantinden orta saha getiriyorlar..
Bizde de Toreira-demirbay-berkan-Sara var..Heriflerin yedek ikilisi bile bizden daha sağlam olur bakın görün ..

fenere bakın bir de bizim orta sahaya bakın..

Taş gibi İsmail yuksekle FRED varken herifler Amrabat aldı bir de ocağa arjantinden orta saha getiriyorlar..
Bizde de Toreira-demirbay-berkan-Sara var..Heriflerin yedek ikilisi bile bizden daha sağlam olur bakın görün ..
Fbjk erden timur sayesinde başarının formülünü buldu bizimiler scout fantezisine tonlarca para saçtı. Genç scout transferi herzaman risktir , iyi scouting yapmıyorsan zaten anlamı yok. Okadar basit olsa herkes yapabilirdi zaten

Real genç alıyor ama çoğu pişmiş süper yetenek yıldız zaten. O adamlar genç tecrübeli topçular. Mesela arda gibi bir yeteneği tecrübesi yok diye oynatmıyorlar pişmesini bekliyorlar
Kismen dogru. Bellingham pismis genc olabilir ama Rodrygo, Vinicius, Camavinga geldiklerinde acemi oyunculardi. Sabirli olacaksin onlar gibi.

Biz jakobsu niye aldik jelert zaten sag ve solbek oynuyormus

Jurnalakif kim ki bilirkişiymiş gibi burda günde 50 kere paylaşılıyor

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Kismen dogru. Bellingham pismis genc olabilir ama Rodrygo, Vinicius, Camavinga geldiklerinde acemi oyunculardi. Sabirli olacaksin onlar gibi.
işte onlar da kross, modric, benzema gibiler başarıya götürürken takımı yanda piştiler. Bence biz bukadar para harcayacağımıza ucuz gençler alıp kaliteli tecrübeliler yanında rotasyonda pişirsek daha doğru olurdu. Boey, kerem, bay gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt