Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nico Zalewski için daha Yeni Lewa nin aciklamasi var takımın en kilit oyuncularından biri olduğunu ve gelişim gösterdigini söylüyor.Ayrica adam sol bek değil Angelino yedeği felan yazan oluyor ama geçen sezon hep Dybala ve El Shaarawy yerine oyuna girmiş.Roma da bu sezon forma buluyor ancak skor konusunda yetersiz kalmış tabiri caizse formayı alıp ilk 11 oyuncusu olamamış Roma taraftarinin beklentisini karşılayamamis önemli nokta hep beklentileri olmus.Yani düzenli oynadığı takımda çok iyi işler Milli takımda 23 maçta 2 gol 7 asistle oynadığınida unutmamak lazım.

işte onlar da kross, modric, benzema gibiler başarıya götürürken takımı yanda piştiler. Bence biz bukadar para harcayacağımıza ucuz gençler alıp kaliteli tecrübeliler yanında rotasyonda pişirsek daha doğru olurdu. Boey, kerem, bay gibi
Onu demeye calisiyorum bizde iste Sanchez, Torreira, Icardi, Mertens, Ziyech gibi deneyimli oyuncular var. Yerlilerden Kaan Ayhan, Abdulkerim de oyle.

Neyse umarim iyi cikarlar, daha onemlisi umarim hoca iyi kullanir.

Ziyech Arabistan'a gidebilir bence.Yusuf Demir'i de kiralık isteyen takımlar olur Süper Lig'de rahatlıkla.Transfer isterse yönetim bu 2 oyuncuyu gönderebilir..

352 tabiki risk

ama icardi osimhen ikilisi ile oynayacağımız herhangi bir 4lüden daha riskli değil

yönetim okan buruk üzerinde baskı kurmalı ve zorla ortasaha alıp oynattırmalı

Adama 8 + bonus veriyorlar
Adam yildiz adayi
Adamin yildiz adayi oldugunun ispati
Adam bekler belese imza parasi alir
Adam bedava gitmez en kötü uzatirlar
Adam genc hayatda cürümez

Yazdığı savunmaya bak ahahahahs

10-12 veriyolar dememi 10 veriyolar diye düzeltmiş vay be nasıl da farketti ama

Sorunlu oldukları oyuncuyu da uzatıyolar he

Uzattı diyelim imza parasını nasıl alacak

Yazdıkların o kadar saçma ki her madde başka maddeyi boşa düşürmüş

Karnim acikmis

Airfryer’da patates yapsam mı acaba gereksiz kilo mu alırım ?

Onu demeye calisiyorum bizde iste Sanchez, Torreira, Icardi, Mertens, Ziyech gibi deneyimli oyuncular var. Yerlilerden Kaan Ayhan, Abdulkerim de oyle.

Neyse umarim iyi cikarlar, daha onemlisi umarim hoca iyi kullanir.
işte onların sayısı azalmaya başladı. Mertens yaşı sebebiyle eski formunda değil zaha gitti ziyech oynamaz artık. En azından orta sahaya 1 tane kaliteli yıldız almalıydık. Denge önemli fazla yaşlı olursan sıkıntı fazla tecrübesiz olursan yine sıkıntı

Aynisini belmasin kurdugu kadro icin soylemistim bu kadro kisir gol atma sorunu yasar diye bu kadroda oyle olacak

Osimhen Icardi Batshuayi birazda mertens haric su adam yilda su kadar atar diyecegin oyuncu yok Skorer bir kanat almazsak bu sene gecmis olsun herkes savunma derdinde ama turkiye liginde gol atan sampiyon oluyor

Aynisini belmasin kurdugu kadro icin soylemistim bu kadro kisir gol atma sorunu yasar diye bu kadroda oyle olacak

Osimhen Icardi Batshuayi birazda mertens haric su adam yilda su kadar atar diyecegin oyuncu yok Skorer bir kanat almazsak bu sene gecmis olsun herkes savunma derdinde ama turkiye liginde gol atan sampiyon oluyor
2 senedir fb mi sampiyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt