Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.857
- 2.146
- 2.063
Bu Zalewski cok mu iyi? Millet gene saha kalkmis. Gercekten oturup soyle bir 10 macini seyreden var mi burada?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma formuna bakacak olursak bir çok kişide kalmasını istiyor bazilarida ücret iyi olduğu için gonderilmesinde sakınca yok bizim Kerem de gitmeden önce burda neler yazılıyordu söyle bakmak lazım milli takım oyuncusu Keremi gönderip Polonya milli takım oyuncusu Zalewski yi alıyoruz.Sonucta Roma takımında oynamak da kolay değil.Bizim Yunus gibi yetenek var ancak orda Konferans ligi kupasını kazanmış Avrupa Ligi'nde final oynamış takımda zorluk derecesi daha yüksek oyuncularla oynadı.Yasina göre tecrubesi çok iyi piyasa değeri 12 milyon Euro.
Hocam Tudorla ilgili bi şey yazmam, yazamam. Son 20 yılın en fazla nefret ettiğim teknik direktörüdür. Bana özelden mesaj at alternatifler için konuşalım. Kişilere karşı bi şey olmasın ama sorun olur.
OsimentBerkan'a da berkant deyip duruyor hıyar
Gercekten trajikomik bir durum. Cok guzel ozet olmus. Hem yonetim hem de hocanin bir an evvel gitmesi bizim icin en hayirlisi. Biraktiklari ekonomik inkazdan zor cikacagiz.Kopenhagda sistemde yardıran adamı kendi leş oyununa dahil edince kopenhag gibi oynayacağını sandı
Sonra baktı öyle olmuyomuş,e tekrar sağbekte alamaz jelerte 9 verdirdi gitti 4lü solbeki jakobsu aldı 10 verdirdi
Sonra osimhen fırsatı çıkınca gelsin dizilişi değiştiririz dedi bu sefer jakobsu boşa düşürdü
Boşa düşürdüğü belli olmasın diye bu sefer sol stoper oynamamış adamı kafasına göre sol stoper yaptı
5lide jelert tekrar in olurken e çift forvete dönüleceği için barışa da sadece sağ kulvar kaldığı ve orda oynatılacağı için in olan jelert tekrar out oldu
Evet aynen böyle bi skandal yaşandı ve bunu yaşatana klabın parasıyla 5 gün de italyada tatil yaptırıldı ödüllendirilip
önce rafa silva veto edildi, sonra kupa bjye armağan edildi ve ne hikmetse bjnin iddialı olduğu sezonda takım sabote ediliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 261527Ekli dosyayı görüntüle 261528
ya melihOkan Buruk : 3-2-5 oynayacagiz
"Tudorun intikamı alınacak" yazısında sorun teşkil edecek,kişi belirten,hakaret küfür içeren bişi yok ki
Ben iyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum zaten kendisine yapılan eleştiri skor konusunda.Hatta forumlarinda biri Messi gibi felan dediği için tartışma felan bile yaşanmış.Sonucta 30 yaşında bir adam almıyoruz 22 yaşında bir oyuncu kalitesi ligimizin üstünde olduğunu düşünüyorum.Yanlis olan tarafa gelirsek son 10 günde Jakops Osimhen Zalewski 3 tane oyuncu alıyoruz takımı nerdeyse baştan yeniliyoruz.Yani bazı şeyler zamanında yapılsa çok daha iyi olur.Beni heyecanlandıran tarafı söyleyecek olursam Jakops ve Zalewski aynı kanatta oynayacak.Oyuncunun mevkisi sol orta sol ön kesinlikle bek degil.Sonra dan oyuna girerek tercih edilen bir oyuncu olmuş.Eskilerden Emre Çolak gibi birşey altyapıdan çıkması bugün için Romadaki rolü Yunus Akgün gibi izlenimi verdi bana patlama yapamamasi Roma'da.Bu herifin P.D. neye göre 12 oldu ben o kısmı çözemedim.. Bek desen bek değil diyorlar sol açık desen açık değil diyorlar..Ee duz kanat adamı diyelim 109 maç 2 gol nedir abicigim kamera şakası mi bu ? Roma'da 1 sezon fena süreler almamış onun dışında hep yedek..
Sırf Polonya milli takımi ayağına herifi hypelamislar.. Allah'tan orada gözle görülür birşeyler yapmış yani o da olmasa zaten bittigimizin resmi..Dua edelim bize de uyum sağladım Milli takimdaki gibi
önce rafa silva veto edildi, sonra kupa bjye armağan edildi ve ne hikmetse bjnin iddialı olduğu sezonda takım sabote ediliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 261527Ekli dosyayı görüntüle 261528
Kesinlikle hoca haksız o konuda orta saha alinmalimilyonlarca euroluk yatırım bir teknik direktörün orta sahanın önemine inanmamasına feda edilemez