Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Zalewski cok mu iyi? Millet gene saha kalkmis. Gercekten oturup soyle bir 10 macini seyreden var mi burada?

Roma formuna bakacak olursak bir çok kişide kalmasını istiyor bazilarida ücret iyi olduğu için gonderilmesinde sakınca yok bizim Kerem de gitmeden önce burda neler yazılıyordu söyle bakmak lazım milli takım oyuncusu Keremi gönderip Polonya milli takım oyuncusu Zalewski yi alıyoruz.Sonucta Roma takımında oynamak da kolay değil.Bizim Yunus gibi yetenek var ancak orda Konferans ligi kupasını kazanmış Avrupa Ligi'nde final oynamış takımda zorluk derecesi daha yüksek oyuncularla oynadı.Yasina göre tecrubesi çok iyi piyasa değeri 12 milyon Euro.

Bu herifin P.D. neye göre 12 oldu ben o kısmı çözemedim.. Bek desen bek değil diyorlar sol açık desen açık değil diyorlar..Ee duz kanat adamı diyelim 109 maç 2 gol nedir abicigim kamera şakası mi bu ? Roma'da 1 sezon fena süreler almamış onun dışında hep yedek..
Sırf Polonya milli takımi ayağına herifi hypelamislar.. Allah'tan orada gözle görülür birşeyler yapmış yani o da olmasa zaten bittigimizin resmi..Dua edelim bize de uyum sağladım Milli takimdaki gibi

Hocam Tudorla ilgili bi şey yazmam, yazamam. Son 20 yılın en fazla nefret ettiğim teknik direktörüdür. Bana özelden mesaj at alternatifler için konuşalım. Kişilere karşı bi şey olmasın ama sorun olur.

"Tudorun intikamı alınacak" yazısında sorun teşkil edecek,kişi belirten,hakaret küfür içeren bişi yok ki

milyonlarca euroluk yatırım bir teknik direktörün orta sahanın önemine inanmamasına feda edilemez

orta saha alınmaması tarihe okan buruku icardi ve osimhenlw başarısız olmuş hoca olarak geçirmekten başka sonuç vermez

Kopenhagda sistemde yardıran adamı kendi leş oyununa dahil edince kopenhag gibi oynayacağını sandı

Sonra baktı öyle olmuyomuş,e tekrar sağbekte alamaz jelerte 9 verdirdi gitti 4lü solbeki jakobsu aldı 10 verdirdi

Sonra osimhen fırsatı çıkınca gelsin dizilişi değiştiririz dedi bu sefer jakobsu boşa düşürdü

Boşa düşürdüğü belli olmasın diye bu sefer sol stoper oynamamış adamı kafasına göre sol stoper yaptı

5lide jelert tekrar in olurken e çift forvete dönüleceği için barışa da sadece sağ kulvar kaldığı ve orda oynatılacağı için in olan jelert tekrar out oldu

Evet aynen böyle bi skandal yaşandı ve bunu yaşatana klabın parasıyla 5 gün de italyada tatil yaptırıldı ödüllendirilip
Gercekten trajikomik bir durum. Cok guzel ozet olmus. Hem yonetim hem de hocanin bir an evvel gitmesi bizim icin en hayirlisi. Biraktiklari ekonomik inkazdan zor cikacagiz.

önce rafa silva veto edildi, sonra kupa bjye armağan edildi ve ne hikmetse bjnin iddialı olduğu sezonda takım sabote ediliyor.

1725988497222.webp
1725988501920.webp

Orta saha alsa hocamız gider gene 10 numara alır çünkü hocamız orta saha sorunumuz olmadığını düşünüyor takimi ilerde baskı yaptırıp hücum ile defans arasında devasa boşluk bırakıyor böylelikle takım hücumdan defansa kötü gözüküyor

Roma taraftarının yorumlarından anladığım kadarıyla Zalewski onların henüz potansiyeline ulaşamamış Kerem’i. Birçoğu ilerde iyi bir hücumcu kanat olabileceği, ancak hücumun kanatlarında birebirler üzerinden kullanılması gerektiğini belirtmiş.

Roma’daki performansı beğenilmiyor ve Roma seviyesi için yeterli bulunmuyor. Bir kısım da oyuncunun doğru kullanılmadığını söylüyor.

Polonya milli takımında düzenli iyi performans vermesinin sebebini de 3-5-2’de wing back oynamasına rağmen, hücumda temel atak opsiyonu olarak kullanılmasının etkili olduğu, Roma’da bir hücum opsiyonundan ziyade bir araç olarak kullanıldığı ve gelişim kaydetmeden o rolün de kendisine verilmeyeceği kanaatine varılmış.

%50 kiralık gitsin, %50 satılsın diyor.

"Tudorun intikamı alınacak" yazısında sorun teşkil edecek,kişi belirten,hakaret küfür içeren bişi yok ki

bizde ilk 6-7 maç belki son 20 yılda keyif almadigim kadar keyif aldım diyebilirim muazzam bir takimdik..Ama sonrası baya baya sicisa döndü ki o sezon tudoru gönderip şampiyon da olduk yanilmiyorsam..
Hadi biz hakkını yedik diyelim kariyerine bakarsan gittiği hiçbir takımda tutunamamis bir herif resmen takıntı yapmışsın..

Bu herifin P.D. neye göre 12 oldu ben o kısmı çözemedim.. Bek desen bek değil diyorlar sol açık desen açık değil diyorlar..Ee duz kanat adamı diyelim 109 maç 2 gol nedir abicigim kamera şakası mi bu ? Roma'da 1 sezon fena süreler almamış onun dışında hep yedek..
Sırf Polonya milli takımi ayağına herifi hypelamislar.. Allah'tan orada gözle görülür birşeyler yapmış yani o da olmasa zaten bittigimizin resmi..Dua edelim bize de uyum sağladım Milli takimdaki gibi
Ben iyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum zaten kendisine yapılan eleştiri skor konusunda.Hatta forumlarinda biri Messi gibi felan dediği için tartışma felan bile yaşanmış.Sonucta 30 yaşında bir adam almıyoruz 22 yaşında bir oyuncu kalitesi ligimizin üstünde olduğunu düşünüyorum.Yanlis olan tarafa gelirsek son 10 günde Jakops Osimhen Zalewski 3 tane oyuncu alıyoruz takımı nerdeyse baştan yeniliyoruz.Yani bazı şeyler zamanında yapılsa çok daha iyi olur.Beni heyecanlandıran tarafı söyleyecek olursam Jakops ve Zalewski aynı kanatta oynayacak.Oyuncunun mevkisi sol orta sol ön kesinlikle bek degil.Sonra dan oyuna girerek tercih edilen bir oyuncu olmuş.Eskilerden Emre Çolak gibi birşey altyapıdan çıkması bugün için Romadaki rolü Yunus Akgün gibi izlenimi verdi bana patlama yapamamasi Roma'da.

önce rafa silva veto edildi, sonra kupa bjye armağan edildi ve ne hikmetse bjnin iddialı olduğu sezonda takım sabote ediliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 261527Ekli dosyayı görüntüle 261528

Bjk depinde takım değişiklik diye bas bas bağırırken ısrarla yapmaması

Ve

Süper kupa maçından önce trnin en çok kupa kazanan iki takımı diyip ne alakaysa bjkyi onore edip selam çakması

Kafamızda deli sorular her geçen saniye artıyor

Sorun orta saha sorunu degil sistem sorunu tam anlamiyla

Ismail Fred Symanzki
Toreria Kaan Mertens

Uclusu arasinda fredin biraz daha ofansif olmasi disinda fark yok

Ama sen gidip
Toreira Sara Mertens oynayip
Bir kanada da Ziyech koyarsan birde ilerde cilgin gibi basarsan delik desik olursun

Mevcut kadroylada cok dengeli oyun oynanir
Orta sahaya embimbeyi alalim
Bu seferde dumduz orta saha diyecegiz
Gol uretme sorunu olacak

Oraya adam alinacaksa cidden Fark yaratacak Ruiz Rabyo gibi adam alinmali laf olsun diye oraya oyuncu almak hic bir sorunu cozmeyecek

ulan şu takıma orta saha almayanın ben ....

her sene bu takımın bir yerleri eksik olmak zorunda mı ? bir sene sol bek olmaz, bir sene defans olmaz, vs vs bu sene de orta saha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt