- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.946
- 3.763
Uyuyakalmisim 1 saat tüm bildirimleri kapattim 230. Sayfadayim bakalim kap gelmis mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün tam kazık muhabbetine uygun bir söylenti vardı. Torinodan vojvoda hem de en kaziklisiKazık yemek bizim işimiz.
Onu demeye calisiyorum bizde iste Sanchez, Torreira, Icardi, Mertens, Ziyech gibi deneyimli oyuncular var. Yerlilerden Kaan Ayhan, Abdulkerim de oyle.işte onlar da kross, modric, benzema gibiler başarıya götürürken takımı yanda piştiler. Bence biz bukadar para harcayacağımıza ucuz gençler alıp kaliteli tecrübeliler yanında rotasyonda pişirsek daha doğru olurdu. Boey, kerem, bay gibi
Adama 8 + bonus veriyorlar
Adam yildiz adayi
Adamin yildiz adayi oldugunun ispati
Adam bekler belese imza parasi alir
Adam bedava gitmez en kötü uzatirlar
Adam genc hayatda cürümez
Zaten bir kisi daha gelecekse oyle olacak gibi duruyor.Yusufu gönderelim gitsin gerek görmüyorum kendisine
işte onların sayısı azalmaya başladı. Mertens yaşı sebebiyle eski formunda değil zaha gitti ziyech oynamaz artık. En azından orta sahaya 1 tane kaliteli yıldız almalıydık. Denge önemli fazla yaşlı olursan sıkıntı fazla tecrübesiz olursan yine sıkıntıOnu demeye calisiyorum bizde iste Sanchez, Torreira, Icardi, Mertens, Ziyech gibi deneyimli oyuncular var. Yerlilerden Kaan Ayhan, Abdulkerim de oyle.
Neyse umarim iyi cikarlar, daha onemlisi umarim hoca iyi kullanir.
2 senedir fb mi sampiyonAynisini belmasin kurdugu kadro icin soylemistim bu kadro kisir gol atma sorunu yasar diye bu kadroda oyle olacak
Osimhen Icardi Batshuayi birazda mertens haric su adam yilda su kadar atar diyecegin oyuncu yok Skorer bir kanat almazsak bu sene gecmis olsun herkes savunma derdinde ama turkiye liginde gol atan sampiyon oluyor
Reis mrb@Alper Altun orta saha almayacak mıymışız adminim?
Bisi olmaz yagli kagidin uzerine hazir patates varsa koy yagda kizarmisa gore cok daha az kalorili citir citirda oluyor ama normal patatesten yapinca yumos yumos oluyor bir halta benzemiyorKarnim acikmis
Airfryer’da patates yapsam mı acaba gereksiz kilo mu alırım ?
Ulu reis selamlarGitmesi dogruydu, yerine kimseyi almamak rezillik