Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyek'e kim gidiyor dedi ki bu arada

Müsait olmadığım için bugün pek yazamadım da kostic en azından sol yıllar bazında hızını falan kaybedince caner erkin klonu oldu tamamen.Her yerden orta kesiyor sadece başka bok yediği yok , orta saha cizgisinden alsın yine orta keser

Ziyech gitsin abi yapmayın etmeyin Avrupa maçlarından barış Alperi stoplayan oyuncumuz olur kendileri… Gençleri kazanalım Yusuf oynasın artık rotasyonda ben bu çocukta ışık görüyorum bilekleri temiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ziyech'in yeteneklerine tek kelime laf edilmez ama Yusuf'un hazırlık kampından beri bir ışığı var.

Geçtiğimiz dönemlerle hiç alakası yok gibi gözüküyor kampa hazır geldi sanki o gamsızlığı gitmiş kendini kanıtlamak isteyen Yusuf gelmiş.

Pes edecek olsa çoktan ederdi yaşı daha 21 üstüne 6 m euro yatırım yaptık kazanacaksak Yusuf'u kazanmalıyız her türlü onu tercih ederim.
Yusuf kazanilacak oyuncu asla degil Galatasaray seviyesinde o bolge oyuncusu forvet arkasiysa
Topa iyi vuracak gol sayisi yuksek olacak
Kanat desen hizli olmali hizda yok finali olmayan oyuncu bin tane bu tip adam sayarim

En yakin Emre Mor Bak maximin bile is yapmiyor
Finali yok

Yusuf kazanilacak oyuncu asla degil Galatasaray seviyesinde o bolge oyuncusu forvet arkasiysa
Topa iyi vuracak gol sayisi yuksek olacak
Kanat desen hizli olmali hizda yok finali olmayan oyuncu bin tane bu tip adam sayarim

En yakin Emre Mor Bak maximin bile is yapmiyor
Finali yok
Yusuf'un en büyük sorunu Barcelona döneminden hemen sonra bize geldikten sonra kendini vazgeçilmez sanmasaydı.

Şu an egosunun kaldığını sanmıyorum artık olgunlaşmaya başladı ve hatalarından ders almış çalışmaya devam ediyor.

Yusuf'un oyun zekası yüksek ne olursa olsun Ziyech gibi yedek kalıp trip atacak biri yerine Yusuf forma için uğraşması daha olumlu bakıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt