Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ebembe kiralanmalı

satın almayalım inş

Zamanında Gedson alınmadığından dolayı bu nöbetleri geçiriyoruz bi kere de gomisde bu hatayı tekrarladık eğer oyuncunun fiyat talebi fazlaysa almazsın olur biter ama kiralık alıp tutturup elaleme kaptırıp alay konusu olmak istemem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezon alinan oyuncularin ve ismi gecen 2 oyuncunun ortak ozelligi hepsinin caliskan oyuncu profilinde olmalari. Osimhen dahil.

Osimhenin bu topraklara gelmesi imkansiz bi olaydi. Emegi gecenleri tebrik etmek lazim. Real niye almiyor bu adami diyordum gecen sezon. Herif bize düştü. Garip

Sezon sonu premier lige atar kendisini. Osimhen konusunda yarını düşünmeden, an da kalmak, keyfini cikarmak lazim.

1 oyuncunun takima ne kdr etki edebilecegini 2 yildir boeyden goruyoruz. Osimhen de buna cok musait bi herif.

İzlemek zevkli olacak

İyi oyuncunun pasaportu olmaz şampiyonluklarımızda Abdülkerim, Kerem, Barış, Kaan gibi isimlerin önemi çok büyük geçtiğimiz zaman diliminde Yusuf'un tavırları ya da oyundayken gamsız hareketlerini sevmiyordum.

Ama iyi bir hazırlık kampı üstüne son girdiği maçta bile basit oynayıp hızlı oynaması boşa kaçması gayet olumlu gözüküyordu bu kadar istekli oyuncu tutulur.

Kaldı ki 12+2 tribün var Ziyech'de kalsa bol bol tribünde oturacak atacağı tribi bir daha düşünün.
Tamam cok istiyorsan kalsin jelert ile birlikte tribunde cay kahve icerler sende haklisin tribunde oturacak adamda lazim

bu adamın adı ebimbe mi, ekimbe mi?

ekimbe ise, neden eylül'de geliyor?

IMG_4457.webp

Zalewski'den yeni Zaniolo diye bahsediyorlardı yav, yanlış mı hatırlıyorum acaba?

Zamanında Gedson alınmadığından dolayı bu nöbetleri geçiriyoruz bi kere de gomisde bu hatayı tekrarladık eğer oyuncunun fiyat talebi fazlaysa almazsın olur biter ama kiralık alıp tutturup elaleme kaptırıp alay konusu olmak istemem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
opsiyon koyalım

Ula nevzat ortalık 56 olmuş yeni geliyorsun bırak bu işleri yat uyu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt