Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.738
- 18.831
- 1.188
Nevzat Dindar: "Galatasaray, Roma'dan Nicola Zalewski'yi bitme aşamasına getirdi."
Bu dogrumu hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nevzat Dindar: "Galatasaray, Roma'dan Nicola Zalewski'yi bitme aşamasına getirdi."
ebembe kiralanmalı
satın almayalım inş
Bu dogrumu hocam
Bu iyi haber işte.Nevzat Dindar: "Ziyech'in ayrılma olasılığını yüksek görüyorum. Adana Demirspor deplasmanından sonraki vedası ayrılık ihtimallerini güçlendiriyor."
Tamam cok istiyorsan kalsin jelert ile birlikte tribunde cay kahve icerler sende haklisin tribunde oturacak adamda lazimİyi oyuncunun pasaportu olmaz şampiyonluklarımızda Abdülkerim, Kerem, Barış, Kaan gibi isimlerin önemi çok büyük geçtiğimiz zaman diliminde Yusuf'un tavırları ya da oyundayken gamsız hareketlerini sevmiyordum.
Ama iyi bir hazırlık kampı üstüne son girdiği maçta bile basit oynayıp hızlı oynaması boşa kaçması gayet olumlu gözüküyordu bu kadar istekli oyuncu tutulur.
Kaldı ki 12+2 tribün var Ziyech'de kalsa bol bol tribünde oturacak atacağı tribi bir daha düşünün.
bu adamın adı ebimbe mi, ekimbe mi?
ekimbe ise, neden eylül'de geliyor?
Olumlu konuştukça olma ihtimali azalıyor gibime geliyor.Nevzat Dindar: "Zalewski konusunda kulübüyle ve oyuncuyla hiçbir sorun yok yarın ya da salı günü açıklamasını bekliyorum."
opsiyon koyalımZamanında Gedson alınmadığından dolayı bu nöbetleri geçiriyoruz bi kere de gomisde bu hatayı tekrarladık eğer oyuncunun fiyat talebi fazlaysa almazsın olur biter ama kiralık alıp tutturup elaleme kaptırıp alay konusu olmak istemem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merak etme, pes etmez formayı kapar en azından trip atmaz takımın modunu düşürmez.Tamam cok istiyorsan kalsin jelert ile birlikte tribunde cay kahve icerler sende haklisin tribunde oturacak adamda lazim
Öyle ise derhal vazgeçsinler.Zalewski'den yeni Zaniolo diye bahsediyorlardı yav, yanlış mı hatırlıyorum acaba?