Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Zalewski ve Ebimbeyi alırsak tahminim Ebimbe opsiyonlu gelir.Ziyech giderse Jelert Yusuf (21) Zalewski (22) Ebimbe (23) Jakops Nellson Sara Osimhen (25) tecrübeli yabancı olarak Torreira ve Sanchez(28) geleceğin takımı kurulmuş olur ve lige uzun süre amborgo koyarız.Elbette Osimhen tek senelik geliyor ama bu tarz hamleler mutlu ediyor.

Nevzat Dindar: "Ziyech'in ayrılma olasılığını yüksek görüyorum. Adana Demirspor deplasmanından sonraki vedası ayrılık ihtimallerini güçlendiriyor."
Ben de Ziyech'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum yedek kalınca sorun çıkaracak ilk 11 oynayacak yeterli güçte de değil, 3-5-2'de zaten iç dışında oynayabileceği bir yer yok. Fransa kaynakları Katar'dan kulüplerle görüştüğünü yazıyordu gitmesi iyi olur.

Nevzat Dindar: "Yusuf Yazıcı gelmek istiyor ama Galatasaray'ın bir düşüncesi yok."

Nevzat Dindar: "Ebimbe tarafıyla anlaşma sağlandı, Frankfurt ile görüşmeler sürüyor. Bu transferde de bitme noktasına gelindi, kulübüyle belli detaylar üzerinde konuşuluyor. Muhtemelen kiralık."

satın alma opsiyonlu kiralık iyidir

Nevzat Dindar: "Ebimbe tarafıyla anlaşma sağlandı, Frankfurt ile görüşmeler sürüyor. Bu transferde de bitme noktasına gelindi, kulübüyle belli detaylar üzerinde konuşuluyor. Muhtemelen kiralık."

satın alma opsiyonlu kiralık iyidir
Opsiyon yoksa performans verirse sicariz resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt