Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.738
- 18.831
- 1.188
Ebimbe ye 10 dan fazla verilmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 7-8Ebimbe ye 10 dan fazla verilmez
Ben de Ziyech'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum yedek kalınca sorun çıkaracak ilk 11 oynayacak yeterli güçte de değil, 3-5-2'de zaten iç dışında oynayabileceği bir yer yok. Fransa kaynakları Katar'dan kulüplerle görüştüğünü yazıyordu gitmesi iyi olur.Nevzat Dindar: "Ziyech'in ayrılma olasılığını yüksek görüyorum. Adana Demirspor deplasmanından sonraki vedası ayrılık ihtimallerini güçlendiriyor."
Frankfurt 20 civari istiyormus diye haberler vardi bundan 2 hafta önceBence 7-8
Kafasini alir 20nin kimse vermez 20 yi o adamaFrankfurt 20 civari istiyormus diye haberler vardi bundan 2 hafta önce
Yok bı 1 milyon Euro Nevzat sallıyor 8 e verirseler öpüp basimiza koyalım.6 milyon euro diyor Nevzat
gelirsen ekime, gelmessen ebimbe demisler galibabu adamın adı ebimbe mi, ekimbe mi?
ekimbe ise, neden eylül'de geliyor?
Opsiyon yoksa performans verirse sicariz resmenNevzat Dindar: "Ebimbe tarafıyla anlaşma sağlandı, Frankfurt ile görüşmeler sürüyor. Bu transferde de bitme noktasına gelindi, kulübüyle belli detaylar üzerinde konuşuluyor. Muhtemelen kiralık."
satın alma opsiyonlu kiralık iyidir