- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Kesin mi üstadPerşembe gecesi bitiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin mi üstadPerşembe gecesi bitiyor.
Adam kariyeri boyunca 5 maç kaçırmış pjanic le kıyas bile olmazjorginhonun gs'deki kaos futbolu içersinde ve tr liginin patates tarlası zeminlerinde bjk pjanic olmaması için hiçbir sebep yok.
Tamamen dogru yorum ama hoca da hakli
12. kisiylemi oynasaydi ne istiyorsunuz ?
Benim bildiğim TR'de transferler son gün 17:00'da kapanıyor ama kulüpler ekstra izinle o gün 23:59'a kadar uzatabiliyorlar.Tamam işte abi yanlis bilgi var
Persembe aksami diyordunuz
Cuma aksami bence
Herkes birbirinden etkileniyor bence orta saha bile gereksiz koy kaani oynasin zaten 5 li orta saha pres istiyorsan koy berkani bassinAbi millet kafasına bi siyahi yırtıcı orta saha kalıbı sokmuş, bunun dışındakilere burun kıvırıyor, jorginho dediğin adam muazzam olur. Hele 3 5 2 oynayacaksan daha iyisi olamaz, Arsenal bırakmaz bu adamı
Cuma gecesiymisPerşembe gecesi bitiyor.
O dk ya daha transfer birakirlarsa zaten bu işi daha yapmasınlarBenim bildiğim TR'de transferler son gün 17:00'da kapanıyor ama kulüpler ekstra izinle o gün 23:59'a kadar uzatabiliyorlar.
Üstad ayın 13’ü mü acabaBenim bildiğim TR'de transferler son gün 17:00'da kapanıyor ama kulüpler ekstra izinle o gün 23:59'a kadar uzatabiliyorlar.
bu muhabbet yüzünden oksijensiz kaldım. bitir artık nolur yeter :/Üstad ayın 13’ü mü acaba
12’si 23.59 diyen de var
13’ü 23.59 diyen de var
Bence 13’ü 23.59
Üstad daha transfer dönemi ne zaman bitecek kimse bilmiyor bi de nöbet tutuluyorbu muhabbet yüzünden oksijensiz kaldım. bitir artık nolur yeter :/