Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi millet kafasına bi siyahi yırtıcı orta saha kalıbı sokmuş, bunun dışındakilere burun kıvırıyor, jorginho dediğin adam muazzam olur. Hele 3 5 2 oynayacaksan daha iyisi olamaz, Arsenal bırakmaz bu adamı
Herkes birbirinden etkileniyor bence orta saha bile gereksiz koy kaani oynasin zaten 5 li orta saha pres istiyorsan koy berkani bassin

Kac tane zorluk seviyesi yuksek mac oynucan ki toplasan 10 tane berkan kaan demirbay idare eder

Gecen sene united munich maclarini kaan toreira oynadik iki mactada 7 reyting aldi adam

Golcu asistci bir kanat lazim bize isler ters giderse uclu savunmada okani kovacaklar sonra elde yusuf yunus kalacak devre arasini goremeyiz

jorginho rahat 40 yasinda vardir

kagit üstünde öyle olmasa bile oyun icinde öyle takilir bizde

Perşembe gecesi bitiyor.
Cuma gecesiymis

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 Sezonu transfer dönemi 24 Haziran'da başlamıştı. Takımlar yaptıkları transferleri 13 Eylül cuma günü gecesi saat 24.00'a kadar Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirebilecek. [NTV Spor]

Transfer sezonu 13 Eylül'ü 14 Eylül'e bağlayan gece 00.00'da kapanacak. [sozcu.com.tr]

Jelert.webp

Jelert'e verilen bonservisi ben de fazla buluyorum. Maksimum 6-7 olmalı diyordum, FM24'e başlayım dedim, ilk sezonda 17'ye Aston Villa'ya gitmiş. Özellikleri de Jakobs'a göre çok iyi.

ekombo geleydi iyidi yav

paso kostururduk elemani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt