Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 milyona anlaşmıştı Roma ile. Zalewski kabul etmemişti.PSV kaç vermişti Zalewski için?
Liseliler üzerinde bayağı etkisi olan birisi diyorlarNe alaka Cenkerin ibra yetenegimi varmis ?
İstediği seviyede gidecek kulüp kalmismiEmre Kaplan: "Adrien Rabiot, istediği seviyede gidecek bir kulüp bulamaz ve rakamda bir indirime giderse Galatasaray adına bir gelişme olabilir ama bu çok düşük bir ihtimal."
En zekisi bu işte GS muhabirleri içinde, vaziyeti düşünün. Aynen ligde oynatmayıp Avrupa'da oynatacağız.Haluk Yürekli: "Orta saha transferi gerçekleştirilirse Yusuf Demir sadece Avrupa maçlarında forma giyebilecek."
Liseliler üzerinde bu herifin nasil etkisi var yavLiseliler üzerinde bayağı etkisi olan birisi diyorlar
Valla isterse tier1 olsun ilgilenmiyorum, buradan takip ettiğim seninde dediğin gibi kendi verdikleri haberleri bile yalanlıyorlar, tek takdir ettiğim Ali Koça iyi giydirmeleri , onun dışında itibar ettiğim birşeyleri yokbu adamlar çok tehlikeli üstat.
uğur da bunlardan biri. 30-40bin kişi izliyor yayınlarını inanılır gibi değil.
ne çok satarsa onu veriyorlar. dün dediklerinin tam tersini bugün söyleyebilirler hiç sorun olmaz
bu haluk ve dinç belmas terimi kovduktan sonra belması yiyen ikiliydi o dönem. her gece program açıp vuruyorlardı
Yav hocam yapma…
gitmesine izin verilmeyecek asla demişler
Gerçekten BB tüm gelirlerin %50 sine bloke koyup sonra oradan ilk vergi ödemeleri + sonra 3 ayda bir de faiz ve ana para ödemesi başladıysa onu almıyor muydu? Vergi ödememesi nasıl oluyor bu durumda?Bişe diyeceğim vergiler zaten bloke hesaptan ödenmiyor mu olm.
Bb gereği ilk vergiler ödeniyor ödenmezse kulübe gelen ve hesapta biriken paralardan ödeniyordu.
Öyle ödemedim bloke koyuldu maaş ödenmedi bu nedenle işleri kafadan hikaye de bire bin katarak anlatıyorlar bunu da habercilik diye geçiyor bunlar.
Ha dursunun düşmesine katkı sağlayacaksa destekliyorum bu tavrı
Yav hocam yapma…